Dvadeset i dvije djevojke nastavljaju u hotelu Adria, Biograd na moru

Autor: Dnevno.ba

BIOGRAD NA MORU - Nakon priprema u hotelu „Austria & Bosna“, najljepše dvadeset i dvije djevojke BiH, svoj putnastavljaju ka gradu Biograd na Moru, Hrvatska. Tu će se pripremati za finalni izbor „Miss BiH za Miss Svijeta 2019“ u hotelu „Adria“. Hotel se nalazi u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen samo nekoliko metara od glavne biogradske plaže Soline i strogog centra Biograda.

Označene pješačke staze, od onih za laganu šetnju i uživanje u krajoliku, do zahtjevnih planinarskih staza uz stručno vođenje, ribolovne i podvodne aktivnosti, sportovi na vodi, jahačke i biciklističke ture, splet su prirodnih mogućnosti ovog kraja, a istovremeno su i turistička razglednica i vrhunska ponuda Biograda na moru i Hotela Adria.


Jedan od pokrovitelja izbora „Miss BiH za Miss Svijeta 2019“ je i Turistička zajednica grada Biograd na Moru.

Biograd na moru danas je poznati turistički i posebice nautički centar u samom središtu jadranske obale. Grad koji je narastao upravo do veličine pogodne za život po mjeri čovjeka, leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na jedan od najslikovitijih morskih tjesnaca Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti.

Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje u kojima će djevojke u toku svog boravka u Biogradu na Moru uživati i pripremati se: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet i sl.

Naglašavamo da izbor „Miss BiH 2019“, koji u svom podznaku nosi naziv „Ljepota sa svrhom“, ima humanitarni karakter te se i ove godine fokusira na podršku akcije obnove Srednje muzičke škole u Tuzli.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI