fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DVOMETRAŠICA KOJA UŽIVA U SE**U TO NIJE MOGLA PODNIJETI: Propali joj olimpijski snovi, a sve zbog jedne stvari

Autor: Dnevno.hr

Liz Cambage, australska dvometrašica koja je trebala biti jaki adut svoje ekipe na dolazećim Olimpijskim igrama u Tokiju, neće biti u akciji u Japanu. Cambage je na Instagramu objavila da odustaje od nastupa na OI jer joj teško pada situacija da bi tijekom natjecanja trebala biti bez puno kontakta s vanjskim svijetom zbog zaštite od koronavirusa.

Zbog toga, Cambage smatra da ni mentalno ni tjelesno ne bi mogla biti na svojoj najvišoj razini. Igranje utakmica i boravak na natjecanju na kojem uz nju nema obitelji, prijatelja i navijača su prepreke preko kojih ne može. Zbog toga je odustala od svojih snova da s reprezentativnim suigračicama slavi zlatnu olimpijsku medalju.

Teško spava i ne jede

Otkrivajući probleme s kojima se bori, Cambage je istaknula da je unatrag nekoliko mjeseci prate napadi panike. Zbog toga joj je teško zaspati dok je vrijeme za odlazak na počinak, a ne može ni jesti.

Australska košarkašica dodala je da bi pomoć za njezinu anksioznost mogla stići uzimanjem tableta, no to ne bi bio pravi izbor na velikom natjecanju poput OI, zbog čega je odustala od olimpijskih snova.

Ekipa ide dalje bez nje

Cambage je uoči OI bila s reprezentativnim suigračicama na pripremama, no nakon posljednje objave, doznalo se da će se ostatak ekipe boriti za uspjeh bez njezine pomoći.

Uvijek otvorena

Cambage u Tokiju neće biti u akciji i zabijati u dresovima koji su privukli pažnju jer su jednodijelni i pripijeni uz tijela igračica. O onome što je muči i zbog čega je odustala od OI bila je sasvim otvorena, kakva obično jest i u privatnim stvarima.

Svojedobno je samu sebe opisala kao ženu s visinom većom od dva metra koja obožava seks. Rekla je da ne želi skrivati svoje adute na tom planu iako od nje uglavnom očekuju da sjedi, šuti, radi i igra košarku.

OVDJE opširnije

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});