Edin razveselio svoju dragu Amru

Autor: Dnevno.ba

Život manekenke Amre Silajdžić Džeko i njezinog supruga, bosanskohercegovačkog nogometaša Edina Džeke, kako piše Kurir, posljednjih mjeseci svodio se na samo jednu odluku, a to je hoće li ostati igrati u talijanskoj Romi ili će potpisati za Inter. Konačna odluka dočekala ju je baš dok je bila u rodnom gradu Sarajevu.

‘Edin me nazvao nakon crvenog tepiha na otvaranju Sarajevo Film Festivala. Bio je pred potpisivanjem, odnosno produživanjem ugovora. Željela sam da čujem sve iz prve ruke i zbog toga nisam ni stigla pogledati film. Ta velika vijest za nas upravo se tada događala’, ispričala je Amra za Kurir. Dodaje, kako joj je bilo u redu i Inter i Roma, međutim ističe da joj je jako drago što su ostali u Rimu jer tamo su im se rodila i djeca, te se ona tako izorganizirala da lakše može obavljati svoje poslovne obveze.

Simpatična Amra kaže da nije samo ona sretna zbog ove odluke, već i 33-godišnji Edin te njihova djeca trogodišnja Una i uskoro dvogodišnji Dani, ali i Amrina kćer iz prvog braka, 16-godišnja Sofija. ‘Pao nam je kamen sa srca. Jedva čekam da se vratim kući i da odahnem, da proslavimo. Mjesecima je trajala agonija. Trudili smo se, a on je sve ovo podnio s tolikom dozom profesionalnosti, poštovanja prema svima’, rekla je Amra, te dodala kako joj je drago da je sve završilo, prenosi Story.hr.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI