EGZODUS SE NASTAVLJA: I Halid Bešlić seli u Njemačku

Autor: Dnevno.ba

OFFENBACH - Halid Bešlić najavio je novo poglavlje u svom životu.

Naime, legendarni pjevač uskoro napušta BiH i odlazi u inozemstvo. U početku će živjeti na dvije adrese, a u dogledno vrijeme planira u potpunosti napustiti svoju zemlju.

Na ovu odluku odlučio se prvenstveno iz privatnih razloga. Naime, u Njemačku uskoro odlaze njegov sin, nevjesta i unuci koji će pjevaču jako nedostajati.

“Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Offenbach će biti njihova nova baza. Naravno da će meni i Sejdi nedostajati unuci, ali već ćemo od veljače ili ožujka živjeti na relaciji BiH – Njemačka. Navikli smo da smo svaki dan s unucima, tako da ćemo svaki dan iskoristiti za odlazak kod sina i snahe”, rekao je Halid za Faktor.ba.

Glazbena legenda kaže da ima još jedan razlog zbog čega će sve češće biti u Njemačkoj.

“Za nekoliko mjeseci idem u zasluženu mirovinu u Njemačkoj, a ispunio sam i sve uvjete za mirovinu u Bosni. Već godinama uplaćivao sam mirovinsko i u Njemačkoj, tako da ću moći uživati kada se povučem s glazbene scene. Naravno, još Halid nije za penziju i još ću pjevati i družiti se sa svojim fanovima širom svijeta”, rekao je Bešlić.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI