fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EKSPLICITNE SNIMKE SUZANE MANČIĆ “Htjela sam se ubiti, da me nema”

Autor: Dnevno.ba

Suzana Mančić, popularna Loto djevojka i jedan od seks-simbola Jugoslavije, otkrila je kako se osjećala kada je u javnost procurila njena snimka seksa sa sad već bivšim suprugom Nebojšom. Rekla je da joj je prvi put u životu palo na pamet da se ubije i da je htjela da je nema, ali da se pomirila s tim da život ide dalje.

“Isplačeš se, iskukaš i izvrištiš da te nitko ne vidi i digneš glavu, duboko udahneš i zakoračiš na ulicu gdje te čekaju razna neugodna iznenađenja. To je davno iza mene. Eto, čovjek kad bi znao gdje će pasti, on bi legao”, rekla je u razgovoru za televiziju Kurir.

“Nikada nije onaj na koga sumnjaš, već onaj na kojeg nikad nisi posumnjao”
Napomenula je kako joj je drago da su ona i njene kćerke, sada tinejdžerice, ostale normalne.

“Da je bilo lako, nije bilo lako. Da je bilo odvratno, bilo je odvratno. Da ću ikada saznati tko mi je to napravio, neću saznati”, rekla je i dodala da joj, i kad bi saznala tko stoji iza puštanja snimke u javnost, to ništa ne bi značilo.

“Što bi mi to sad značilo, da li da ga ubijem, da li da ga pljunem ili samo da se okrenem i kažem ‘je li to moguće’. Jer nikada nije onaj na koga sumnjaš, već onaj na koga nikad nisi posumnjao”, rekla je.

Odbila hrvatski Playboy, slikala se za srpski
Osim o skandalu s pornosnimkom, popularna Loto djevojka spomenula je i slikanje za Playboy. Prvi je poziv dobila iz Hrvatske, ali ga je odbila: “Bila sam na rubu i odbila sam slikanje za hrvatski Playboy. Vršili su se veliki pritisci i nudili su mi velike sume. Ali, mene je bilo sramota, djeca su mi bila mala.”

Za srpski se Playboy pristala skinuti nakon što je razgovarala s novinarkom Duškom Jovanić, koja joj je rekla da to mogu samo posebne žene.

Inače, Suzana Mančić je trenutno u sretnom braku s grčkim poduzetnikom Simeonom Ocomokosom, ali je i, kako priznaje, na rubu bankrota.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});