Elvedina Šehić u nedjelju predstavlja novu pjesmu i spot „Glupače“

Autor: N. Sarić / Dnevno.ba

SARAJEVO - Sve popularnija pjevačica Elvedina Šehić u nedjelju će fanove obradovati novom pjesmom i spotom. Naime, u Sarajevu u pivnici „HS“ ona je snimila videozapis za pjesmu “Glupače”, čiji je autor Saša Lazić, tvorac brojnih hitova, posljednjeg u nizu “Cipele”, inače dueta Emira Ćulovića i Andreane Čekić. Aranžman za „Glupače“ uradio je Aco Krsmanović.

Za potrebe novog projekta Šehić je potpuno promijenila imidž i postala je crnka. Naša atraktivna pjevačica u spotu donosi prizvuk 50-tih godina prošlog stoljeća, a izgleda poput poznatih diva toga doba.

“S nestrpljenjem čekam nedjelju i 12 sati da publici predstavim novu pjesmu. Kada je u pitanju televizijska premijera, ona će biti na Grand specijalu u nedjelju u 20 sati. Vjerujem da će publika biti iznenađena. “Glupače” je modernija i komercijalnija, a razlikuje se od pjesama koje sam do sada snimila. Nadam se da će se prije svega svidjeti djevojkama, a onda i muškarcima” – kaže Elvedina Šehić.

Za spot je bila zadužena produkcija Area7 na čelu s odličnim mladim redateljem Jasminom Pivićem iz Zenice.

“Ponosna sam što sam imala priliku raditi s takvim profesionalcima i vjerujem da će se moj trud isplatiti. Moje ambicije su velike i nadam se da je ovo stepenica više u karijeri. Naravno, za sve je potrebno vremena. Ništa neće doći preko noći, idemo polako korak po korak” – ističe pjevačica.

Sve informacije o glazbenim aktivnostima Elvedine Šehić možete pronaći na njenim Facebook i Instagram profilima:

Autor: N. Sarić / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI