EROS.ba: Neka ovaj 8.mart bude drugačiji, obradujte voljenu damu poklonom iz našeg shopa

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Naučno je dokazano da rutina i monotonija „ubijaju“ i najčvršću vezu. Zato dragi muškarci, predlažemo vam da ovaj put napravite nešto drugačije i svoju voljenu damu obradujete s poklonom iz bogatog asortimana koji vam nudimo u našem shopu. Naručite odgovarajući poklon iz udobnosti svog doma, a mi ćemo vam dati još par razloga zašto odabrati baš Eros.ba

Eros.ba je jedan od lidera u segmentu online kupovine i uopće, jedan je od prvih online shopova u BiH. Kao dio kompanije Leftor d.o.o., već gotovo 10 godina stojimo na usluzi vašim željama. Naš tim je tim ljudi koji zna kako vaše želje pretvoriti stvarnost i to iz dana u dan potvrđujemo.

Surađujemo s vodećim svjetskim tvrtkama iz domena prodaje erotskih pomagala i rublja te iz dana u dan proširujemo našu ponudu.

Zašto?

Želimo biti regionalni lider u prodaji erotskih pomagala. Naša misija je stalno razvijanje i unapređivanje usluga. Svakome želimo pružiti specifičnu ponudu poznavanjem i prepoznavanjem njegovih potreba i želja. Zadovoljstvo naših korisnika je primarni cilj i sve što radimo usmjereno je k tome.

I ne manje bitno …

Kupovina se u našem shopu obavlja online, uz 100% sigurnost i zaštićenost vaših podataka, a dostava u potpunosti štiti i poštuje vašu diskreciju.

Više informacija o našoj kompletnoj ponudi možete dobiti ukoliko posjetite naš shop na adresi:

www.eros.ba

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI