fbpx
Foto: Darko Tomas / CROPIX

Evo što je Zdravko Čolić rekao o medijskim navodima da ga je opljačkala vlastita kći

Autor: dnevno.ba

Beogradski mediji su objavili da je ponajveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić navodno doživio neugodnost u svom domu.

Prema navodima beogradskih medija, Čolićeva starija kći Una je iz očevog sefa “uzela je 20.000 eura kako bi dečku kupila automobil”.

Kako tvrde mediji, kad je pjevač vidio da mu nedostaje pozamašna svota novca, pozvao je policiju, pa je “uplašena djevojka sve priznala i vratila novac”.

Povodom ovih tvrdnji prvo se oglasila Una Čolić na svom Instagram profilu i istaknula da su ovi navodi lažni:

“E sad je stvarno dosta… Ovakve laži se više neće tolerirati. Kako vas nije sramota ovako ugrožavati mene i moju obitelj… Trebate se stidjeti”, napisala je Una.

Za Una TV oglasio se i Zdravko Čolić i demantirao navode beogradskih medija. Pjevač je istaknuo da je riječ o neistinitim informacijama i da će njegov pravni tim poduzeti sve neophodne mjere kako bi zaštitio privatnost obitelji.

“Vijest koja se pojavila da je došlo do nestanka u kući za što je okrivljena Una nije točna. To je apsolutna laž, obitelji Čolić je nanijeta nemjerljiva šteta”, rekao je za Unu Zdravko Čolić.

Pjevačev pravni tim apelira na medije da dalje ne sudjeluju u kreiranju “netočnih informacija koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne osobe, što je u ovom slučaju kći Zdravka Čolića”.

“Ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutno laž. Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima, ipak kada je obitelj u pitanju mora se poštivati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost, ali su nanijeli nemjerljivu štetu obitelji Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regije”, priopćio je pravni tim pjevača Zdravka Čolića.

Kao što je poznato od ranije, Zdravko Čolić je u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom još od 2001. godine, s kojom ima dvije kćeri, Unu i Laru.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI