fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EVO ŠTO STIŽE na Netflix 2022. godine

Autor: Dnevno.ba

Streaming servis Netflix najavio je čitav niz naslova koji će imati premijere ili nove sezone na platformi ove zime.

Peter Friedlander iz Netflixa najavio je premijere brojnih serija, kao i povratak favorita poput Locke & Key i The Umbrella Academy, prenosi Index.

“U mojih deset godina na Netflixu, bilo je uzbudljivo vidjeti iznenađenje, šokirane tweetove, smiješne memove i strastvene teorije inspirirane našim serijama”, napisao je Friedlander u postu na blogu.

“Žanrovske priče imaju moć da nas prenesu u nove svemire poput Upside Downa u Stranger Things, uče novom rječniku poput The Witchera i, što je najvažnije, ujedine u našoj zajedničkoj ljubavi prema znanstvenoj fantastici, hororu, fantastici, animeu i svemu između.”

Prva stiže Archive 81

Serija koja će prva imati premijeru (14. siječnja) je Archive 81. Temeljena je na istoimenom popularnom podcastu, a prati arhivista Dana Turnera (Mamoudou Athie), koji preuzima posao obnavljanja zbirke oštećenih videokaseta iz 1994. i nađe se uvučen u istragu dokumentaristice (Dina Shihabi) o opasnom kultu u stambenoj zgradi.

In From the Cold debitira 28. siječnja i prati samohranu majku iz Amerike, koja je tijekom europskog odmora sa svojom kćeri prisiljena suočiti se sa svojom davno pokopanom prošlošću ruske špijunke.

Dugo očekivana serija Vikings: Valhalla premijeru će imati 25. veljače. Serija prati avanture nekih od najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli, a glume Sam Corlett, Frida Gustavsson i Leo Suter. Nova priča smještena je u rano 13. stoljeće (više od 100 godina nakon završetka originalne serije Vikings) i spaja povijesnu autentičnost i dramu s impresivnom radnjom.

Friedlander je također spomenuo da će druga sezona serije Raising Dion započeti 1. veljače. Od ostalih serija koje se vraćaju na Netflix valja izdvojiti drugu sezonu Alice in Borderland, znanstveno-fantastične serije na japanskom jeziku nastale prema istoimenom grafičkom romanu Hara Arsa.

Od ostalih serija za 2022. najavljene su: Stranger Things, All of Us Are Dead, Army of the Dead: Lost Vegas, The Cuphead Show!, Cyberpunk: Edgerunners, First Kill, Magic: The Gathering, The Midnight Club, Resident Evil, The Sandman and The Witcher: Blood Origin.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});