fbpx

Evo zašto je 2020. bila paklena za princa Harryja! No, jedna kraljevska autorica svejedno mu zamjera ovo unatoč svemu što je prošao!

Autor: dnevno.ba

2020. bila je paklena godina za sve pa tako i za princa Harryja i to od samog početka. Naime, najnovija medijska izvješća pokazuju da je vrijeme princa Harryja u Americi, zapravo, najduži period ikad u kojem je Harry bio tako daleko od kraljevske obitelji. Većina, ako ne i svi, obožavatelji se mogu sjetiti da je mlađi brat princa Williama živio u vili na otoku Vancouver u Kanadi od kraja 2019. U ožujku se kraljevski par preselio u osamljeni kompleks u Los Angelesu, gdje je Megan odrasla. No, dok je Meghan odlaskom u Los Angeles dobila mnogo, Harry je, sada se ispostavlja prema Newsweeku, dobio jedno veliko ništa – proveo je otprilike 265 dana daleko od svog rodnog mjesta.

Princ Harry i Meghan Markle, navodno se se odlučili preseliti u LA, jer tamo imaju ogroman sustav podrške, koji uključuje i majku bivše glumice, Doriju Ragland. U to je vrijeme neimenovani izvor tvrdio da je bračni par Sussex razgledao kuće na tom području. Drugi upućeni čak su tvrdili da mlađi sin princeze Diane planira budućnost svoje obitelji i ne planira se uskoro vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Međutim, u srpnju su se princ Harry i Meghan Markle preselili u vilu vrijednu  14,65 milijuna dolara u Montecitu nakon što su živjeli u vili na Beverly Hillsu. Us Weekly izvijestio je da je vojvoda od Sussexa mrzio živjeti u Los Angelesu te se trudio ne dolaziti u središte grada.  Također nije mu se svidjelo i to što su odmah stavljeni pod ‘lockdown’ po dolasku u SAD, što mu je otežalo prilagodbu na novi dom.

U međuvremenu je kraljevska autorica Angela Levin izrazila zabrinutost zbog toga što ton glasa princa Harryja kada se obraća svojim  sljedbenicima, zvuči sve više kao da im se obraća s visoka. Kraljevska biografkinja rekla je da je, tijekom razgovora Meghan i Harryja za talkRADIO, primijetila da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koriste novu intonaciju kad god razgovaraju ili drže govor.

Angela je čak izjavila da je nervira to kako se Meghan Markle toliko trudi zvučati “kraljevski”, iako je oduvijek naglašavala da želi biti odvojena od kraljevske obitelji. Levin je dodala da supruga princa Harryja jako voli koristiti izraz “mi”, što znači da bi se svi trebali složiti s njom jer je upućena u ono što govori, što samo svjedoči koliko je fokusirana na sebe, a ne na svoje sljedbenike pa niti na Harrya.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI