fbpx
Foto: Instagram

Fatalna maserka konačno progovorila! Žena kod koje je umro Vidoje Ristović: ‘Neću raditi neko vrijeme…Strahujem’

Autor: Dnevno.ba

Danijela Bojić, maserka u čijem je stanu preminuo kolekcionar Vidoje Ristović, napokon je dala izjavu za medije. Kako prenose srpski portali, u strahu je od svakog nepoznatog broja koji ju zove, salon ne otvara i trenutno radi na drugoj adresi.

“Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vrijeme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vrijeme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, barem do rujna”, izjavila je Danijela za Informer.

Prema priči njezinih susjeda, tragedija ju je izuzetno pogodila, kao i medijski cirkus koji je uslijedio. “Nismo je odavno vidjeli, iz stana se ne čuje nitko, kao da više i ne živi tu. Nikom ne bi bilo lako da tako nešto doživi. Zamislite da vam muškarac umre u krevetu, pa to je strašno, to ne možete tako lako zaboraviti. Svakako, najstrašnije je što je Vidoje, mlad čovjek, umro, sve ostalo će proći. Danijela će svakako imati traume za cijeli život zbog svega što se dogodilo, ali će se oporaviti”, rekla je medijima pričljiva Danijelina susjeda.

Ranije se doznalo kako je Danijela u svom iskazu policiji priznala da je s Vidojem neposredno prije njegove smrti imala intimni odnos. Bio joj je, kaže, rođendan.

Primijetila da ne diše
“Kada je maserka D. B. te noći saslušana, rekla je policiji da je Vidoje došao raspoložen kod nje u stan na Zvezdari u kojem živi kao podstanar. Njoj je taj dan bio rođendan i, prema dogovoru, slavili su ga zajedno. Oboje su bili veseli i ništa nije slutilo na tragediju. Kako je D. B. dalje rekla u iskazu, Ristović je izgledao kao i uvijek, nije se žalio ni na šta niti se po njemu primjećivalo da ga nešto boli ili muči. Nakon večere Vidoje je popio jedno piće, votku ili viski, nije točno mogla precizirati jer je bila u šoku od svega što se dogodilo, a zatim je priznala i da su imali intimni odnos”, rekao je za srpske medije izvor blizak policiji.

“Kako je također navela, nakon odnosa su još malo popričali, a onda su oboje zaspali. D. B. je tvrdila da se u jednom trenutku okrenula ka Vidoju i primijetila da ne diše te da je nakon toga odmah pozvala Hitnu. Međutim, kada je ekipa stigla u stan, već je bilo kasno za reanimaciju, tako da su samo konstatirali smrt. Kako kaže, D. B. poslije toga o svemu je obavijestila Ristovićevog oca Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji je ubrzo došao da bi preuzeo njegove osobne stvari. Za taj susret je ispričala da joj je jako teško pao, te da još ne može da dođe sebi od šoka koji je preživjela nakon što je Vidoje umro u njenom krevetu”, dodao je izvor.

Podsjetimo, Ristović je iznenada preminuo 8. svibnja 2022. godine u Beogradu. Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00.22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla. Utvrđeno je i da je Ristović bio teško alkoholiziran, s čak 2,83 promila alkohola u krvi. Također je konzumirao i sedative, ali u količini koji nisu bili dovoljni da sami po sebi izazovu smrt, piše Dnevno.hr

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI