fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) BEZ DONJEG RUBLJA? Karleuša ne prestaje provocirati, što o tome misli njezin muž?

Autor: dnevno.ba

Jelena Karleuša, srpska pop diva koja je poznata po svojim modnim kombinacijama više nego po pjesmama, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj izgleda kako nema donje rublje.

“Da… Znam da gledate”, napisala je u opisu fotografije majka dvije djevojčice koju nerijetko optužuju za pretjerano korištenje photoshopa.

Obožavatelji su pali na koljena i u komentarima joj pisali kako izvrsno izgleda. Dobre je gene naslijedila i njezina starija kći koja voli pozirati, baš kao i mama, dok je mlađa kći krenula očevim stopama, pa su joj od svjetla reflektora draži nogometni treninzi.

Jelena je udana za poznatog srpskog nogometaša Duška Tošića, a unatoč mnogim nagađanjima kako je njihovoj ljubavi došao kraj, još su uvijek zajedno.

Jelena je navodno imala aferu s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom, za koju se saznalo kada je sam nogometaš u javnost početom godine pustio fotografije gole pjevačice koje mu je, prema njegovim riječima, slala.

Ranije je ove godine Jelena slavila rođendan, no među mnogim uzvanicima nije bilo njezinog supruga Duška, što je također potpirilo nagađanja o razlazu, no oni o tome nikad nisu davali nikakve izjave.

View this post on Instagram

Yes… I know you’re watching ??

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});