fbpx
Foto: Instagram

FOTO Blanka Vlašić objavila prvu fotografiju sinčića: ‘Mama će te sve naučiti, Mondo’

Autor: Dnevno.ba

Vijest da je Blanka Vlašić postala majka odjeknula je u hrvatskim medijima, ali i stranim, s obzirom na planetarnu popularnost jedne od najboljih hrvatskih, ali i svjetskih sportašica. Baš na svoj 39. rođendan carskim je rezom na svijet donijela sina Monda, a malenog su dočekali otac Ruben te Blankini roditelji Joško i Venera Vlašić, piše Dnevno.hr

Obožavatelji od srijede nestrpljivo čekaju novosti iz rodilišta, a jučer je Blanka samo kratko poručila da su i ona i beba dobro. Objavila je jučer i Instagram story podrške svome bratu, nogometašu Nikoli Vlašiću, kojega ćemo gledati u hrvatskom dresu na nadolazećem svjetskom prvenstvu. Pratitelji su sigurno bili pomalo razočarani vidjevši da prvi Blankin story nakon poroda nije maleni Mondo, no par je jučer, u večernjim satima, odlučio ipak pokazati svoju prinovu.

“Rođen baš na mamin rođendan. Najbolji poklon ikad”, napisao je Blankin suprug Ruben u svojoj objavi pored fotografije, prvog obiteljskog portreta. U komentarima su se čestitkama javili brojni poznati ljudi iz svijeta sporta, ali i brojni prijatelji novopečenih roditelja.

Ruben je također podijelio i Instagram story u kojemu je snimka Blankinog skoka, snimljena još dok je bila u samome vrhu svog sporta. Uz snimku je poručio svom malenom sinu “Mama će te naučiti, Mondo”.

Blanka je podijelila suprugom story, ali i svojih prijateljica koje su joj čestitale na prinovi te također podsjetile na to kolika je sportska veličina Blanka. Među njima su uspješne atletičarke Klara Andrijašević, Marija Vuković i Ivana Brkljačić.

Još se ne zna kada će majka i dijete doći svojoj kući, gdje ih nestrpljivo očekuju Blankini roditelji. Mnogi se šale kako djed Joško jedva čeka uzeti svog unuka “pod svoje” i od njega učiniti još jednu sportsku zvijezdu u obitelji. Podsjetimo se, Joško je bio desetobojac i državni rekorder, Blanka je obarala svjetske rekorde u skoku u vis, a nogometna karijera brata Nikole definitivno je u usponu.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI