fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

(FOTO) ‘DA MI KAŽE ZBOGOM, BILA BIH OČAJNA’ Severina zablistala na promociji knjige, društvo joj pravio poznati menadžer

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Severina se u četvrtak pojavila na promociji knjige ‘Slikarstvo i mržnja’ Dimitrija Popovića, a društvo joj je pravio njen dugogodišnji menadžer Tomislav Popović, muškarac od kojega ju nitko nije uspio razdvojiti.

Njegovu brižnost prema pjevačici viđali smo sve ove godine i kroz brojne ‘male’ znakove pažnje, poput nošenja kišobrana, torbice ili čuvanja psa.

“Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna”, rekla je jednom prilikom pjevačica, a prenio Jutarnji list.

Pjevačica je za promociju izabrala bež odijelo sa zlatnim gumbima i zlatnu torbicu te jednostavan i elegantan, no izrazito upečatljiv nakit, dok je Popović uobičajeno bio u tamnijoj odjeći.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX, Severina i Dimitrije Popović

Popović i Severina surađuju od početka 2000-ih, a tek su 2019. godine mediji pisali o ‘trzavicama’ u njihovom odnosu za koje se šuškalo da je uzrokovao njen bivši suprug Igor Kojić. Tad se šuškalo i da je Kojić ‘rastjerao’ i neke druge Severinine bliske suradnike, od stilista do šminkerice, podsjetio je Story i istaknuo kako ta ‘šuškanja’ nikad nisu službeno potvrđena.

Autor: Dnevno.hr/T. Š.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});