fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Cropix

FOTO Danijela Martinović opet ljubi, evo tko je njezin novi dečko: Sve je počelo neplaniranim telefonskim pozivom

Autor: Dnevno.ba

Novi dečko splitske pjevačice Danijele Martinović (51) je zagrebački policajac Josip Plavić (49), koji svira rock glazbu, doznaje portal Direktno.

Nakon što je prekinula s pjevačem Petrom Grašom, koji je sada u braku s kolegicom Hanom Huljić, dugo se o ljubavnom životu popularne pjevačice ništa nije znalo, no prije nekoliko dana Danijela je otkrila da je u njezin život ušao novi muškarac, s kojim je neko vrijeme u sretnoj vezi.

Riječ je o zagrebačkom policajcu Josipu Plaviću, koji, kako neslužbeno doznajemo, iza sebe ima propali brak, iz kojega je dobio kćer. Plavić je, inače, zagrebački policajac, no poznat je i u estradnim krugovima kao rock pjevač i gitarist. Prema podacima na internetu, dio je rock benda “Izvan Zakona”, koji je osnovan 1991. godine, a Plavić u bendu svira gitaru i pjeva.

Inače, Plavić ima zatvorene profile na društvenim mrežama, no prema fotografijama koje se mogu vidjeti, riječ je o snažnijem muškarcu koji njeguje rokerski stil odijevanja.

Podsjetimo, Danijela je za Gloriju ranije otkrila kako je upoznala Josipa.

“Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove”, rekla je Danijela za Gloriju.

Inače, Grašo i Danijela bili su u vezi od 1997. do 2021. Ubrzo nakon prekida objavljeno je da je Grašo u vezi s Hanom Huljić, s kojom se vjenčao početkom 2022. godine te su iste godine postali roditelji malene Albe.

Foto: Facebook

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});