fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Marko Lažeta / Dnevno.ba

FOTO: Glazbene zvijezde večeras na “Hrvatskoj noći” u Frankfurtu

Autor: Nives Milardović / Dnevno.ba

FRANKFURT - Sve je spremno za veliki večerašnji glazbeni spektakl, 10.jubilarnu “Hrvatsku noć” koja će se održati u Frankfurtu u „Fraport Arena“.

I ove godine na noći bit će rekordan broj izvođača, najpoznatijih hrvatskih glazbenih zvijezda od Miroslava Škore, Miše Kovača, Maje Šuput, Prljavog kazališta, Mate Bulića, Jelene Rozge, Mladena Grdovića, Crvene Jabuke, Lidije Bačić, grupe Vigor i drugih zabavljača i sudionika u vrlo zanimljivom i bogatom glazbenom programu.

Večer će proteći i u sjećanju na našeg omiljenog nedavno preminulog glazbenika Olivera Dragojevića, koji je redovito sa svojim “Dupinima” i puno ljubavi nastupao na Hrvatskoj noći. Na sceni će biti zanimljivo opet vidjeti i Miroslava Škoru nakon njegovog kraćeg izbivanja.

Organizator ovog najvećeg glazbenog događaja van granica Hrvatske je poznata agencija “Rokaro Numen” iz Neussa na čelu s uspješnim menadžerom Robertom Martinovićem i njegovom ekipom, koji ovom prigodom obilježavaju 10.godišnjicu ovog najvećeg glazbenog događaja među Hrvatima u svijetu, kojima ovakvi susreti služe kao most koji ih povezuje s Hrvatskom i daje veliki poticaj njezinoj promociji.

I ove godine očekuje se krcata prekrasna frankfurtska dvorana brojnih obožavatelja hrvatske glazbene scene koji će iz cijele Europe, kao i iz Kanade, Amerike, Australije, doći pozdraviti hrvatske zvijezde i s njima se proveseliti do kasnih sati.

 

Autor: Nives Milardović / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});