fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FOTO: H&M kolekcija za ljeto 2019. usmjerena je na glamur rivijere

Autor: Nina Sarić / Dnevno.ba

SARAJEVO - H&M nam pruža mogućnost da se za početak ljeta 2019. dotjeramo u glamuroznom Rivijera stilu, izrađenom od održivih materijala uz premijerno korištenje tehnike bojenja od boja dobivenih iz biljaka. Lansiranje neodoljive, ljetne, H&M kolekcije rezervirano je za sredinu svibnja 2019. godine, a bit će dostupna širom svijeta, u prodavnicama i online. Stil drčnog francuskog šika dominantan je od pojedinačnih komada sa šarenim printom, do mješavine lepršavih mini haljinica i pripijenih haljina s naglašenom siluetom, a sve u paleti zemljano smeđih, kremastih, narandžastih i žutih boja.

H&M ženska kolekcija za ljeto 2019. sadrži haljine, bluze, suknje i šorceve, izrađene od tencel mješavina, recikliranog poliestera te mješavina održivog pamuka i lana. Učinjeni su važni koraci kako bi se sustigao cilj da se do 2030. godine koriste samo 100% reciklirani ili drugi održivi materijali. Kolekciju posebnom čini upotreba nove tehnike bojenja, po prvi put, za jednu od majica prirodnim bojama dobivenim iz biljaka kao što su šipak i kurkuma. Sve u svemu, kolekcija crpi inspiraciju s glamurozne rivijere, prepune sunca, elegancije i ležernosti.

“Opuštena, a tako sofisticirana, Rivijera je vječni izvor mode, a ove smo sezone ponudili mnoštvo šarenih printova i jednobojnih komada da bismo zadržali svježinu.Naglasak je, također, na taktilnom, uz obavijene dizajne, komade koji se vežu oko vrata te mekane, lepršave tkanine” kaže Maria Östblom, šefica dizajna ženske odjeće u H&M.

Voluminozne haljine i koordinirani pojedinačni komadi predvode kolekciju, uz pripijene topove, grafičke čipkane umetke, visoke izreze i draperiju koji u isto vrijeme daju teksturu, ali i naglašavaju oblik. Maxi-haljine i minice, asimetričnih špicastih rubova, izrađene od svilenih mješavina graciozno se pokreću sa svakim korakom, dok se tunike i sarong suknje mogu vrlo lako nositi i na plažu, ali i kao brzi dnevni outfit. Pliširane suknje i široke fluidne hlače donose lakoću dok se valovite bluze s tankim bretelama i ljetne košulje lako mogu kombinirati i spajati. U paleti boja najprisutniji su topli zemljani tonovi, jarko narandžasta te boja sunca.

Autor: Nina Sarić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});