fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) KAKVA SORAJA, KAKVA MANDARINA, MATILDA JE BOGINJA! Urezat će vam se u pamćenje kao tangice u guzu!

Autor: dnevno.ba

Mathilde Tantot je Instagram model koju na ovoj platformi prati 9,2 milijuna ljudi, a kad vidite fotografije, bit će vam jasno i zašto!

Sedam milijuntog pratitelja proslavila je vrućim kadrom koji se mnogima urezao u pamćenje, no na tome, na sreću milijuna pratitelja, lijepa Mathilde nije stala!

Komentara oduševljenih obožavatelja kod nje ne nedostaje, a svojim vrućim izdanjima mami pratitelje i na svoj mym.fans profil, kako bi vidjeli još više Mathilde.

Po onome što se da naslutiti na tek zamućenim fotografijama na tom profilu, pratitelji itekako imaju što za vidjeti na tom profilu. Naime, Mathilde na njemu voli pokazati apsolutno sve svoje čari.

Neosporno je kako je Instagram postao najpopularnija društvena mreža, a to najbolje zna ovaj francusko-iranski model koja će uskoro imati deset milijuna razloga za slavlje, ali i obožavatelji, jer svi s nestrpljenjem očekuju s čime će ih tad počastiti, a oni koji ne mogu dočekati, imaju prethodno spomenuti profil!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mathilde (@mathildtantot)

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});