fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) KOLINDA NAPRAVILA PRAVI DAR MAR: Večeras ćemo doznati kako se snašla u novoj ulozi!

Autor: dnevno.ba

Gledana hit serija NOVE TV Dar-Mar dobit će još više na popularnosti kad se u njoj pojavi i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Otkad se ta informacija pojavila u javnosti danima se o tome piše, priča i komentira i nestrpljivo se očekuje debi bivše predsjednice kao glumice koja će glumiti samu sebe.

Stvorilo se veliko iščekivanje o čemu se tu točno radi, u medijskom prostoru se napravio u međuvremenu i pravi dar mar radi ovog neobičnog spoja, a u današnjem Dnevniku Nove TV gledatelji imaju  iz prve ruke čuti kako je došlo do suradnje bivše Predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović i Nove TV, te otkriti kako ona opisuje svoje iskustvo na televizijskom setu i ima li možda nekih drugih ambicija na tom planu, piše Dnevnik.hr.

Dobro je poznata činjenica da se radnja u popularnoj seriji Nove TV odvija u 2019. godini, godini kada je Grabar-Kitarović bila predsjednica države.

‘Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici da smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji ‘Dar Mar’. Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi ju mogla utjeloviti.

Zadovoljni smo što smo u tome i uspjeli jer ona je vrhunska profesionalka i bez obzira na to što nema glumačkog iskustva, ona se na setu izvrsno snalazi. Oduševljeni smo njezinom karizmom, koju je ovaj put umjesto u političke svrhe iskoristila ispred naših kamera. Moram priznati da je napravila pravi dar mar kročivši na naš set, a da će i gledatelji biti oduševljeni ovim njezinim glumačkim izletom, kao i brojnim iznenađenjima koje još pripremamo”, istaknuli su s NOVE Tv.

Uskoro stižu i epizode u kojima ćemo vidjeti kako se Dizmovčani pripremaju za dolazak predsjednice, hoće li Linda dobiti priliku upoznati svoj najveći životni uzor te kakav dar mar u jednom malom mjestu može napraviti jedan tako jedinstven događaj.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});