fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

FOTO Nikolina Pišek u nikad provokativnijem izdanju: U halterima i mrežastim najlonkama napravila bum na Instagramu

Autor: Dnevno.ba

Voditeljica Nikolina Pišek na društvenoj je mreži odlučila objaviti provokativnu fotografiju uoči Noći vještica, a fotografija je u svega dva sata od objavljivanja dobila više od tisuću ‘lajkova’.

Na fotografiji Nikolina pozira u crnom grudnjaku i gaćicama, halterima te mrežastim čarapama, a njeno izdanje iznenadilo je čak i njene pratitelje, dok su srpski mediji pisali o fotografiji s naslovima poput “Nikolina Pišek golišava i vrela šest mjeseci od smrti supruga”, naglašavajući da je ”nastavila svoj život” nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića.

“Nikolinice, jao maco”, “Savršenstvo”, “Nikolina Pišek! Vi ste meni lijepa žena koja je dobrog duha i tijela!”, “Ne znam zašto ali osjećam da sam se “zaljubio” u vas!”, “Predivno!”, hvalili su fotografiju Sime Eskinje Nikolinini pratitelji, no nisu svi bili oduševljeni fotografijom.

“Gola, a ni muža nije sahranila još uvijek”, “Kao siješ, tako ćeš i žeti. Ne razumijem tu potrebu da se toliko slobodno fotografirate i samo potvrđujete da je Vaš svekar u pravu što god kaže”; komentirali su drugi.

Podsjetimo, Miša Grof prije nekoliko je dana ponovno javno kritizirao njen svekar, poznatiji kao Miša Grof, koju ju je prozvao što se prošle nedjelje nije pojavila, po njegovim saznanjima, na grobu preminulog supruga šest mjeseci nakon njegove smrti, prenosi Dnevno.hr

Foto: Instagram

“Očekivao sam da će doći Nikolina, jučeć je bila u Beogradu. Sigurno ima neke obaveze. Ne vjerujem da se nije pojavila zbog mene, nikad nije došlo među neugodnog susreta između nas dvoje. Za nju postoji bitnija obaveza od ovoga danas. Možda je morala prošetati pse. Udovica nije stigla”, kazao je Vitor Ristović, no na njegove riječi voditeljica se nije osvrtala.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});