fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) Nives OVOM fotkom upitala koji je njen najveći adut, a mi se pitamo koliko je aronije ovaj čovjek uspio prodati?!

Autor: dnevno.ba

Nakon što je osvanula u seksi strogom izdanju “šefice” koju su mnogi poželjeli iznad sebe, umjesto svojih sadašnjih šefova, ma koliko stroga možda Nives bila, posljednjom fotografijom jednostavno je očarala!

Na stijeni uz more, Nives je pokazala predivne noge i neodoljiv osmijeh.

Upitala je i pratitelje koji je njen najveći adut, uz njen odgovor kako je to “osmijeh”. “Čista erotika!”, napisao je jedan od pratitelja.

Mi smo pak, po ne znam koji put, primijetili pratitelja, koju preko Nivesinog profila u komentarima prodaje matični sok od aronije po, kako piše, super cijeni!

Pratitelj OPG BAN DANIEL svakako je našao zanimljiv put do svojih kupaca, a mi se pitamo, koliko je na ovakav način uspio prodati svog matičnog soka? Možda bi se Nives mogao odužiti pokojom litrom ili barem postotkom u prodaji.

Inače, aronija je prava riznica biološki aktivnih spojeva, koja sadrži bioflavonoide, polifenole, sve esencijalne aminokiseline, minerale   i vitamine. Matični sok od aronije slovi kao najjači prirodni antioksidans. Uz to aronija sprječava stvaranje slobodnih radikala i “napad” na zdrave stanice u tijelu i krvnoj plazmi, usporavajući time proces starenja organizma i sprječavajući razvoj kroničnih bolesti. Tako da, nije da čovjek prodaje nešto loše.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});