R. Llesta

FOTO: Pogledajte slike najljepše Hercegovke

Autor: Kurir.rs

BEOGRAD - Andrea Grkavac izabrana je od strane talijanskih skauta svjetske agencije Mayor Model Management da predstavlja svoju zemlju na jedinstvenom natjecanju za modeling - World Top Model 2018. World Top Model je najjače modeling natjecanje u svijetu, gdje pobjednica na svjetskom izboru potpisuje zagarantirani model ugovor u iznosu od 200.000 eura s modnom agencijom Mayor Model iz Milana.

Inače, Andrea je rođena u Trebinju, ali živi u Beogradu. Studira pejzažnu arhitekturu. Govori engleski, talijanski i španjolski. U slobodno vrijeme se bavi slikarstvom. Svoju modeling karijeru, ova hercegovačka ljepotica započela je u najboljoj agenciji u Istočnoj Europi, Abc Models Mgmt International koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i u Beču.

Jednom godišnje, World Top Model bira modela koji najbolje predstavlja vrednosti manekenstva i modne industrije. Cilj manifestacije je da se ukaže na važnost modela u modnoj industriji, i na taj način odati počast ljepoti i modi.

Mnogi su, od modela koji su sudjelovali i pobijedili na ovom prestižnom natjecanju radili za vodeće modne brandove i dizajnere širom svijeta.

Andrea će biti specijalna gošća na predstojećem NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji će se održati na dvije lokacije i to od 12. do 13. studenog u hotelu „Hills“ Sarajevo s početkom u 20h, dok je Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin treće večeri nedjelje mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19 sati održati modna revija pod nazivom „Alta Fashion Night“.

Autor: Kurir.rs

ZADNJE VIJESTI