fbpx
Foto: Instagram

FOTO Poznata glumica prkosi godinama, izgleda bolje nego ikad: Mlađi partner mi je unio novu radost

Autor: Dnevno.ba

Glumicu Lidiju Vukičević (60) domaća publika najviše pamti po ulozi Violete iz popularne serije ”Bolji život” koja je bila popularna 80-tih. Tada je glumica posebno plijenila pažnju svojim izgledom, no i dana na pragu 61. uspijeva zapanjiti svoje fanove.

Naime, glumica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a u posljednjoj objavi počastila je pratitelje jednim od svojih najizazovnijih izdanja.

Lidija je na fotografiji koju je objavila pozirala u pripijenoj crnoj haljini koja je naglasila njezin bujni dekolte i uski struk, piše Dnevno.hr

Foto: Instagram

“Samo ću reći wow,wow,wow! Ženo šapni mi tajnu, nikome neću reći, prkosiš svemu što su o životu i godinama rekli”, Wooow. Koliko ljepote na jednom mjestu! Prelijepa!”, “Nevjerojatno, koja ljepota, koji stas!”, “Pa koliko ti godina imaš?”,samo su neki od komentara ispod njene fotografije.

Inače, početkom ove godine glumica je progovorila o privatnom životu i otkrila da uživa u vezi s 20 godina mlađim partnerom, slikarom iz Italije te da vezu održavaju na daljinu.

“Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten, niže od mene”, rekla je Lidija u intervju.

Foto: Instagram

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI