fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) SJEĆATE SE JANICE IZ PRIJATELJA?: Evo kako izgleda šesnaest godina nakon kraja snimanja popularne serije…

Autor: dnevno.ba

Maggie Wheeler je glumica koja je u kultnoj seriji “Prijatelji” utjelovila lik naporne Janice, Chandlerove djevojke koja se u jednom trenutku spetljala čak i s Monicinim bratom, paleontologom Rossom Gellerom.

I dok su neki glumci iz ove popularne serije loše ostarjeli, ali se i podvrgnuli estetskim korekcijama, Maggie i šesnaest godina nakon snimanja izgleda gotovo isto. Prirodno je ostarjela, no godine joj odlično stoje.

Sada 59-godišnja glumica je nabacila par kilograma koji joj dobro stoje. Snimanja se uvijek rado sjeti, kao i najpoznatije izreke svog lika “O moj Bože!”, koja je mnoge iritirala zbog njenog kreštavog glasa, no na ovaj je način ostala zapamćena.

Kad je pročitala scenarij, shvatila je da je Chandler Bing, kojeg je glumio Matthew Perry, iznimno duhovit i da njezin lik treba imati nešto posebno kako bi se nosio s Chandlerovim urnebesnim šalama. Tada joj je na pamet palo ono što je obilježilo Janiceinu ulogu – iritantan smijeh i kreštav glas.

Glumila je i u serijama “Kalifornikacija”, “Seinfeld”, “Will i Grace” i “Svi vole Raymonda”. Maggie je rođena i odrasla u New Yorku. Ima dvoje djece sa suprugom Danielom Wheelerom. 

 

View this post on Instagram

 

I absolutely love working with @pamelaadlon I had a such good time working on #Californication playing obsessed self help author Ophelia Robbins !!!

A post shared by MaggieWheeler_official (@maggiewheeler_official) on

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});