(FOTO) ŠTO RADI PONEDJELJKOM: Severina objavila fotografiju zbog koje su je obasipali komentarima

Autor: dnevno.ba

Što ponedjeljkom radi Severina, otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu. Objavila je zanosni selfie s malo odjeće, a u prvom planu se njezine zavodljive usne. Našminkana je i ne odaje dojam zabrinutosti, a u komentarima su joj svi pisali kako je prelijepa.

Mediji već mjesecima pišu o trzavicama u njezinom braku s Igorom Kojićem. Demantirala ih je kada mu je nedavno javno čestitala rođendan, no mnogi i dalje bruje o problemima.

Nisu viđeni zajedno ovog ljeta. Igor je prije par dana podijelio fotografiju sa sestričnom Katjom, a između ostalih gradova, posjetio je i Mostar. Severinin odnos s njegovim roditeljima Draganom i Oljom je zahladio još davnih dana, a o tome su znali i svi na društvenim mrežama.

Pjevačica je i dalje na sudu s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Trudi se vratiti skrbništvo nad sinom Aleksandrom, a podijelila je i dirljivu objavu za prvi dan škole.

Tamo je crtež njenog sina jedinca, a Severina se uz to požalila kako njegovu fotografiju ne smije objaviti, kao što to rade ostale ponosne mame. Severina je dobila sudsku zabranu koja joj brani izlaganje djeteta na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

Ponedjeljkasto 🍍 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI