(FOTO) UDAJE SE MAJKA SVIH KARDASHIANA?: Ljubi 25 godina mlađeg, no je li nakon propalih brakova opet spremna stati pred oltar?

Autor: dnevno.ba

Kris Jenner, majka poznatih starleta iz klana Kardashian-Jenner, otkrila je planira li se ponovno udavati. Bila je udana za Roberta Kardashiana od 1978. do 1991. godine. Zajedno su se brinuli od četvero zajedničke djece sve do Robertove smrti 2003. godine. Umro je od raka.

Nakon njega je bila udana za olimpijca Brucea Jennera, koji je prije nekoliko godina odlučio promijeniti spol i postati žena. Više nije muškarac i javnosti se predstavlja pod imenom Caitlyn Jenner. Oženili su se 1991., a razveli su se 2013. godine, kada je Kris predala papire za razvod navodeći nepomirljive razlike kao razlog.

Bruce je spol promijenio 2015. godine, a odnos s bivšom ženom mu je od tada na klimavim nogama. Caitlyn u javnosti govori sve najbolje o svojoj obitelji, pa tako hvali Kris i kćeri te tvrdi kako odrađuju odličan posao.

Kris je u vezi s Coreyjem Gambleom za kojega nije zaručena i navodno se više ne planira udavati. Majka šestero djece, 64-godišnja Kris, uživa u svojoj ljubavnoj vezi. Kourtney Kardashian, Kim Kardashian-West, Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner su njezina djeca koju je proslavio reality u kojem su svi sudjelovali.

Njezin sadašnji dečko je 25 godina mlađi od nje, a upoznali su se 2014. godine na proslavi 40. rođendana dizajnera Ricarda Tiscija. Na njenoj ruci su u par navrata mnogi zamijetili prsten sličan zaručničkom, pa su se pokrenula šuškanja o vjenčanju.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI