fbpx
Foto: Instagram

FOTO Vozačica tramvaja o kojoj bruji cijeli Zagreb! Iva je postala prava senzacija: ‘Zbog tebe ću početi kupovati kartu’

Autor: Dnevno.ba

Iva Pandžić naizgled je obična 24-godišnjakinja iz Zagreba, no zahvaljujući društvenim mrežama i poslu kojim se bavi, u posljednje vrijeme postala je prava internetska senzacija.

Iva Pandžić iz Zagreba nešto više od godinu dana vozi tramvaj u Zagrebu, a prava internetska senzacija postala je nakon što je na TikToku počela objavljivati svoje videe iz vožnje. Ipak, kako kaže za hrvatske medije, društvene mreže su joj hobi, a prava ljubav joj je vožnja, prenosi Direktno.hr

Tramvaj vozi na svim linijama koje kreću iz spremišta Ljubljanica, tj. od 2 do 9, 11, 17, a medijima je kazala da uživa u poslu koji radi. A kako i ne bi. Otkrila je da joj građani često prilaze i hvale njezin izgled, a poneki je upitaju i zašto umjesto vozačice tramvaja nije manekenka.

A čime je to Ivana toliko oduševila hrvatsku javnost, možda će vam najbolje dočarati fotografije koje redovito objavljuje na društvenim mrežama. I ondje skuplja pregršt lajkova, ali i laskavih komentara.

Foto: Instagram

“Zbog tebe ću početi kupovati kartu”, “Kraljica ZET-a”, “Diva”, pišu joj komentatori ispod objava.

Foto: Facebook

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI