fbpx
Foto: Instagram

FOTO Vrela Nives našla način da ublaži preuranjene vrućine: “G*zica mi gori, mislim doslovno”

Autor: Dnevno.ba

Nives Celzijus našla je način kako preživjeti preuranjene ‘ljetne’ vrućine pa je svoj domišljati trik podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

Nives je putem Instagram priče objavila video na kojem, tijekom razgovora sa sestrom Mateom, ispod klime hladi stražnjicu koja je ‘uzavrela’ zbog visokih celzijevaca u zraku.

‘Kad nisam sa sekom na moru, onda smo na telefonu’ natpis je na pjevačičinoj objavi u kojoj na sekino pitanje: ‘Što radiš?’, ona otkriva sljedeće:

‘Evo hladim dupe. Mislim doslovno hladim dupe jer mi guzica gori. Smjestila sam ga pod klimu i čekam da se malo rashladi.’

Pjevačica je do nedavno temperaturu tijela spuštala brčkanjem u moru pa je objavila fotografiju u tijesnom crnom kostimu snimljenu u dalmatinskoj općini Tisno. Fotografiju je domišljato opisala s ‘Tisno’.

‘Bome ti je u kupaćem tisno’, Opet vatrogasci u akciji. Nives kao bombonček si’, Je li u tebi Tisno’, komentari su ispod Nivesine fotografije.

Nives trenutno preživljava u sparini svog zagrebačkog doma, a dok ne ode na more, u potražnji je za mnogim trikovima kojima bi rashladila svoje goruće tijelo, piše Dnevno.hr.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI