fbpx

FOTOUBOD: Ćupanov Golub natjerao “Ubicu u areni” – Dumančićevog Dikonju

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

POSUŠJE - Proteklog vikenda je održana korida kod Robe i Joze Peruškovića u posuškom selu Crnogorci, a jedna od glavnih, od ukupno 14 borbi tog dana, bila je ona u kojoj su se u areni jedan nasuprot drugoga našli Dikonja, bik Tome Dumančića, poznatiji pod imenom "Ubica u areni", te Golub braće Kvesić (Ćupan) iz Kočerina.

Dikonja je u borbu ušao kao papirnati favorit, no Golub je odmah silovito krenuo, te u nepunih pola minute dobio borbu pošto je “Ubica u areni” očigledno osjetio istinski strah u areni, pa je iz iste izjurio kao da ga je natjeralo krdo bizona, a ne samo jedan “Pripoljski ljepotan”.


“Velike sam nade polagao u ovog bika, znam koliko je moćan, ali ipak na terenu  koji nije njegov tako brzo riješiti borbu protiv velikog suparnika i nije bilo očekivano za većinu prisutnih, iako sam se osobno onako potajno baš tome nadao. Dogodilo se i šta reći nego hvala mom Golubu, jer učinio je sretnim i ponosnim i mene i čitavu naše ekipu”, rekao je za Dnevno.ba u kratkom osvrtu na ovu veliku pobjedu Stankan – Ćupan Kvesić.

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI