fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Glumac otkrio kojim taktikama se Meghan Markle služi kako bi zavela muškarce! Oduvijek im je slamala srca!

Autor: dnevno.ba

Da je Meghan Markle oduvijek bila zavodnica otkrivaju neki novi detalji njezinog života koji su iscurili u javnost. Naime, televizijski glumac Nema Vand nedavno je gostovao u podcastu ‘Reality Life with Kate Casey’ u kojem je otkrio da je ne samo bio ludo zaljubljen u Meghan u srednjoj školi, već i da je glumica svojom ljepotom oduvijek slamala srca brojnih muškaraca. U podcastu je objasnio kako je pohađao istu školu kao Meghan, a premda su ženski dio škole i onaj muški bili odvojeni, svi dečki su bili zaljubljeni u Meghan.

Nema i Meghan su  bili dobri prijatelji te ju je opisao kao slatku i dragu tijekom tok perioda, iako priznaje da je bila ‘vješta igračica’. ‘Točno je znala što radi. Majstorski se poigravala našim srcima. Na jednom partyju sjela mi je u krilo. Dotaknuli smo se nosevima. Za 16-godišnjeg dječaka to je vrlo emotivan trenutak. Na perzijskom jeziku mi je rekla ‘prekrasan si’. Pitao sam ju gdje je naučila perzijski, a ona mi je odgovorila ‘naučila sam ga za tebe’. Nakon toga je samo odšetala’, ispričao je Nema te je dodao kako je Meghan bila omiljena i među djevojakama. Sve su htjele biti prijateljice s njom te su joj se, baš i kao i dečki, divile.

Iako Nema nije uspio ostvariti vezu s Meghan, njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva Gabe završio je s njom te su bili zajedno tijekom srednje škole, nakon čega su godinama bili dobri prijatelji. Ipak, nakon što je dobila ulogu u seriji ‘Suits’, koja ju je proslavila, prestala mu se javljati, što ide u prilog tvrdnjama Meghanine polusestre Samanthe koja tvrdi da je Meghan na putu prema uspjehu gazila sve pred sobom te je brojne stare prijatelje grubo odgurnula.

Nema je također otkrio da je Gabea Meghanino ponašanje strašno povrijedilo te ju je zamolio da mu se javi ako ovo čuje. No, nekako sumnjamo da će Meghan to učiniti jer što vrijeme prolazi, sve smo uvjereniji da Samanthina priča drži vodu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});