fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

GLUMICI JE DOSTA NAPADA NA ‘HOD ZA ŽIVOT!’ Odlučila reći što misli: ‘Žene drage, kakve bljuvotine po tim ljudima’

Autor: dnevno.ba

Jučer je u centru Zagreba održan ‘Hod za život’ na kojem je sudjelovala i pjevačica Nika Antolos, a svoje mišljenje o cijeloj situaciji iznijela je i glumica Marijana Mikulić.

Glumica je zadnjih par dana boravila je u Barceloni te je objavila sliku na kojoj se nalazi ispred crkve Sagrada Familia u Barceloni, piše Dnevno.hr.

Marijana je u opisu fotografije poručila kako je pročitala puno negativnih komentara o ‘Hodu za život’ te da smatra da ti ljudi hodaju za svoja uvjerenja te da bi svijet bio ljepše mjesto da smo uistinu demokratično i liberalno društvo.

”Živimo u vrijeme velike demokracije i liberalizma, ali demokracija i liberalizam su rezervirani samo za jednu struju.

Svi koji nemaju identičan stav se smatraju konzervama, diskriminatorima, nerijetko vidim i natpis katolibani, što god to značilo. Ne moramo svi misliti jednako, nismo svi jednaki, ne gledamo jednako na stvari, ali toliko negativnih komentara na hod za život, takvih bljuvotina po tim ljudima”, zaključila je Marijana pa nastavila:

”Žene drage u vašu vaginu ne dira niti za vas hoda itko od tih ljudi, oni hodaju iz svojih uvjerenja, kao što to čine i mnogi drugačijeg uvjerenja-bilo vjerskog, političkog, seksualnog… Zašto svatko ne bi živio svoja uvjerenja i pustio druge da čine to isto? Kako bi divno bilo, i koliko bi svijet bio ljepše mjesto da smo uistinu demokratično i liberalno drustvo! Prema svima, a ne samo prema svojim istomišljenicima!”, napisala je Marijana ispod svoje objave.

Podsjećamo, Marijana često na svom Instagram profilu progovara o problemima s kojima se suočava kao majka dječaka s poteškoćama u razvoju, ipak, najviše voli podijeliti napredak svog sinčića Jakova s pratiteljima koji takve vijesti uvijek veselo dočekaju.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});