fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

GORAN MILIĆ SMRŠAVIO 23 KILOGRAMA Otkrio je kako je to uspio te koju je važnu poruku naučio

Autor: dnevno.ba

Novinar HRT-a Goran Milić otkrio je kako je smršavio 23 kilograma. Naime, s 122,5 kilograma pao je na 99,5 te je time postigao svoj cilj, istaknuo je.

U lipnju ove godine trebao je otputovati u SAD na snimanje serijala ‘What’s Up America’, ali zbog pandemije koronavirusa nije mogao otputovati.

“Vidite, spadam u ugroženu skupinu. Doktorica mi je rekla kako nije preporučljivo putovati, ne dao Bog da se zarazim, ležati bolestan bez osiguranja, troškovi bi me izašli kao oni čitavog putovanja! Zato sam odlučio poduzeti nešto za vlastito zdravlje”, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju.

Tako je početkom ljeta krenuo na dijetu i prva dva ljetna mjeseca smršavio 15-ak kilograma, a u ova posljednja dva još osam.

Naglašava kako je zadovoljan te da je naučio i važnu poruku.

“Jednu stvar sam shvatio. Najveći problem je što smo uvjereni da neka jela ne debljaju, a kad ih začinite… Itekako! Uzmite, primjerice salatu koja sama po sebi nema kalorija, ali začinite je s decilitrom maslinova ulja i eto vam još 900 kalorija. Ja se trudim dnevno unositi oko 1300 kalorija, pogledajte kakav je to omjer”, objašnjava.

Što se tiče plana dijete, navodi kako jede sve, ali u manjim količinama. Ističe kako je važno paziti na porcije i ne prejedati se.

“Sve je stvar navike, od 300 grama rajčice i mladog sira imate bogat obrok za 150 kalorija. To nije zanat i znanost. Već nakon deset dana konzistentnog držanja određenog režima prehrane, naviknete se. Uživao sam i u svom kolonijalnom viskiju, soda, viski i puno leda. Mogu vam reći da osvježava… Kao i malo pelinkovca, puno leda i tonika. Idealno ljetno vikend piće za opuštanje”.

Osim dijete također je važna i fizička aktivnost, pa je svaki dan vježbao deset minuta, što mu je pomoglo da se bolje osjeća. Poručuje kako je važno hraniti se raznovrsno i konzumirati masti.

Kako nije mogao otići u Ameriku snimanje se napravilo online.

“Američki dio je gotov, intervjui uglavnom odrađeni, ostalo nam je nešto snimanja nakon američkih izbora i najave, ovdje u Zagrebu… Nadam se da ćemo serijal emitirati najkasnije početkom ožujka”, rekao je.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});