fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Halid Bešlić i Željko Bebek spremaju spektakle u Skandinaviji

Autor: Mirnesa Salihić / Dnevno.ba

OSLO - Kada se na sceni zajedno nađu Halid Bešlić i Željko Bebek spektakl je zagarantiran. Dva legendarna pjevača i odlična vokala na zadovoljstvo armije fanova održat će dva zajednička koncerta u Skandinaviji.

Ovaj fenomenalni glazbeni dvojac tako će zabavljati publiku 12. listopada u norveškom Oslu, a 2. studenog u danskom Horsensu. Za njihove koncerte vlada veliki interes i većina karata je rasprodana.

Publika u Norveškoj i Danskoj jedva čeka da horski zapjeva hitove “Ružica”, “Sarajevo grade moj”, “Prvi poljubac”, “Miljacku”… Kao šlag na kraju dolazi zajedničko izvođenje njihovog megahita “Da zna zora”, bez kojeg je teško zamisliti dernek ili proslavu.

“Naš prijatelj Vahid Kapo već dugi niz godina pravi naše zajedničke koncerte. To se pokazalo kao dobitna kombinacija i dvorane su uvijek pune. To je odličan spoj narodne muzike i rocka. Svi na kraju zadovoljni odu kući i nekoliko godina čekaju da ponovo na sceni vide Bebeka i mene. Sigurno da su u najavi dva spektakla o kojima će se dugo pričati u Skandinaviji. Nakon koncerta slikamo se i družimo s ljubiteljima naših pjesama, a onda malo odmorimo u backstageu i prisjetimo zajedničkih anegdota”, kaže Halid Bešlić.

Autor: Mirnesa Salihić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});