fbpx
Tom Dubravec/Cropix

‘HERCEGOVAČKI NAGLASAK SAM IZGUBIO’ Marko Bošnjak o glazbenoj karijeri i radu u fast foodu: Svaki početak je težak

Autor: Dnevno.ba

Dobro sam, pjevam, radim i zadovoljan sam. Posložio sam svoje prioritete, rekao je za 24sata mladi pjevač Marko Bošnjak (19).

Na prošlogodišnjoj Dori osvojio je drugo mjesto s pjesmom ”Moli za nas”, koju mu je napisao kolega Vlaho Arbulić (32).

Pjevač nije krio nezadovoljstvo zbog plasmana. Da bude bliže hrvatskoj glazbenoj sceni, odustao je od studiranja glazbenog biznisa u Njemačkoj i vratio se u Zagreb. No svaki početak je težak, pa je Marko uz pjevanje našao još jedan posao.

U zagrebačkom fast foodu na Črnomercu radi kao pomoćni radnik na blagajni.

– Trudim se što više posvetiti se glazbi, ali posao u fast foodu je siguran. Moji vršnjaci rade takve poslove. To je zapravo pohvalno jer se od nas mladih očekuje da radimo, a ne da nam sve padne s neba. Za mene je rad u fast foodu usputni posao koji podržava moj san – kaže Marko.

Prije je izjavio kako želi što prije dati otkaz u fast foodu, nada se ljetnim gažama.

– Moji su planovi da budem sretan i ispunjen te da do kraja godine izdam album. Zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živjeti od glazbe.

Na njegovu molbu odgovorio je domaći bend Barabe te mu ponudio posao pratećeg vokala.

– Dragi Marko, kao tvoji stariji i iskusniji kolege želimo ti pomoći da i dalje ostaneš u glazbi koju najviše voliš. Stoga, dajemo ti ponudu da postaneš back vokal ili tehničar grupe Barabe. Ovim angažmanom (jer doista puno nastupamo – uživo, pred stvarnom publikom), zasigurno bi riješio svoju tešku financijsku situaciju, a i dalje bi bio usko vezan uz glazbu – poručili su mu.

Bošnjak je zahvalan na pomoći, ali kako kaže, mora ih odbiti.

– Vidio sam njihovu objavu. Puno im hvala na tome, no imam malo drukčiju viziju za sebe, pa se njihova ponuda ne poklapa sa slikom mene kao glazbenika, ali hvala im – odgovorio im je Marko.

Bošnjak se proslavio 2016. godine nastupanjem u showu ”Pinkove zvezdice”, a rodom je iz Prozor – Rame u Bosni i Hercegovini.

– Doma odem kad mi obaveze dozvole, najviše za blagdane. Volim biti među svojim ljudima. Hercegovački naglasak sam izgubio, ali kada dođem doma, odmah se prebacim na ramski govor.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI