fbpx
Foto: Instagram

HOROR U SRBIJI: Hrvaticu mjesecima zlostavljaju! ‘Izbušit ćemo je kao švicarski sir i vratit’ odakle je došla, nazad za Zagreb’

Autor: dnevno.ba

Iva Grgurić, Hrvatica je koja već se osam mjeseci natječe u reality showu Zadruga u Srbiji.

Iako je jedan od favorita za pobjedu, Iva je u showu prozivana i vrijeđana od strane drugih natjecatelja nebrojeno puta, u verbalnim okršajima spominjan je i pokojni hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, spominjana je i njena nacionalnost u više navrata, par takvih situacija izdvojili su ljudi koji prate show.

Sudeći po komentarima, ovaj potez podijelio je Ivine glasače na one koji smatraju da Iva što prije treba napustiti show i vratiti se kući, dok drugi dio glasača smatra da treba ići do kraja i pobijediti u ‘inat svima’.

Neki od ‘epiteta’ kojima je Iva Grgurić ‘počašćena’ od strane svojih kolega iz showa su ‘hrvatska kur*etina’, ‘izbušit ćemo je kao švicarski sir i vratit odakle je došla, nazad za Zagreb’, ‘izbjeglica iz ugrožene nacije’, ‘ti se bre kao Tuđman, cijela si tuđa’, ‘to što ti moraš da se uguraš u tuđe društvo i tuđu državu’, ‘prostitutka iz Hrvatske što je došla ovdje’…

Fanovi su uglavnom na strani Ive, a ovo su neki od komentara ispod skandaloznih klipove, poneke u duhu izvornog jezika:

‘Pa onda ju izbacite ako vam je toliko iritantna i pi*ate po njoj već mesecima. Sramota je da ne pokušavate sakriti mržnju prema njoj barem po naslovima ako privatno ne možete…šikanirate ju i omalovažavate od početka, zato ste ju zvali?’, ‘Au, koliko pojedini mrze Ivu samo zato sto je iz Hrvatske. Moja mama je iz Hrvatske, i nemam ništa protiv njih, zato je cijela kuća mrzi i produkcija to je činjenica, nacionalizam teški druže.’, ‘Vrag me odnio šta sam počela gledati ovu lakrdiju! Jel’ ova djevojka ima ikoga svoga da je izbavi van?’, ‘Ja ne vjerujem kolika je mržnja prema ovoj curi? Pa dokle bre više, jel bitno ko je odakle? Devojka je na svom mestu, šta joj radite bre š?!’, ‘Ako neko njen čita, neka je vode napolje, ovo više nije normalno šta joj rade’.

I Ivinoj obitelji je prekipjelo, te se čini kako bi ju mogli izvući iz cijelog showa prije nego se sve završi, jer više ne mogu trpiti ovo zlostavljanje.

Podsjetimo, u ovom kontroverznom i bizarnom showu već je napadnut Hrvat, a u istom showu bio je i Vojislav Šešelj.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI