
Iako je bebino lice i dojku sakrila pomoću emotikona, ljudi...
Ako želite ispeći savršeni odojak, a svi to žele, pridržavajte se ovih savjeta.
Meso posolite večer prije pečenja
Dobro posolite cijeli komad svježeg mesa i ostavite ga u hladnjaku preko noći da sol ‘uđe’ što dublje u odojka
Pobrišite odojka papirnatim ručnikom
Papirnatim ubrusom odstranite svu eventualnu tekućinu s kože jer će kožica na taj način biti hrskavija
Direktno pečenje
Komad odojka stavite peći direktno na rešetku u pećnici na obrnuti način, a ispod nje staviti lim za pečenje. Ovo će zajamčiti hrskavost kožice, a sav višak masnoće iscurit će u lim za pečenje
Iako je bebino lice i dojku sakrila pomoću emotikona, ljudi...
Naime, već se ranije šuškalo kako dvije glumice više nis...
Podsjetimo, nakon što je princ Andrew optužen za seksualno...
Izvor za tabloid također je optužio Kylie da se hvali koli...