Marko Perković Thompson opet se oglasio na svojem Faceboo...
HRSKAVO, SOČNO, NEODOLJIVO! Samo za prave gurmane: Tajna savršenog odojka
Ako želite ispeći savršeni odojak, a svi to žele, pridržavajte se ovih savjeta.
Meso posolite večer prije pečenja
Dobro posolite cijeli komad svježeg mesa i ostavite ga u hladnjaku preko noći da sol ‘uđe’ što dublje u odojka
Pobrišite odojka papirnatim ručnikom
Papirnatim ubrusom odstranite svu eventualnu tekućinu s kože jer će kožica na taj način biti hrskavija
Direktno pečenje
Komad odojka stavite peći direktno na rešetku u pećnici na obrnuti način, a ispod nje staviti lim za pečenje. Ovo će zajamčiti hrskavost kožice, a sav višak masnoće iscurit će u lim za pečenje
ZADNJE VIJESTI
Ugledni hrvatski novinar i urednik te jedno od najprepoznatl...
Javnost u susjednoj Hrvatskoj nedavno je potresao slučaj re...
U talk showu 'U svom filmu' urednica i voditeljica...