fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HRT-ov voditelj o napadima na Doris Pinčić: ‘Pogodilo me koliko je jaka želja za omalovažavanjem’

Autor: dnevno.ba

Voditelj 47-godišnji Ognjen Golubić već 25 godina dio je ekipe Hrvatske radio televizije, a posebno je poznat po voditeljskoj “ulozi” u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”. Naglašava kako je već u šest sati ujutro studio pun kolega, kamermana, rekvizitera, asistenata.

“Tako da i prije šest sati nema pospanih, nego nasmiješenih lica te nam tako počinje gotovo svako jutro”, rekao je Ognjen za Večernji list.

“Dobro jutro, Hrvatska” često vodi  s voditeljicom Doris Pinčić, koja posljednjih mjeseci na “meti” komentara brojnih gledatelja. Tako se često raspravlja o njezinom odijevanju ili frizuri.

Mnogi komentari često su negativni, no ima i onih koji brane Doris. Kao pravi kolega, na njezinu je stranu stao i Golubić.

“Neki je dan jedan gledatelj napisao da izgledam kao da me izbacila poplava. No njegov komentar nije završio kao naslov dnevnih portala. A mene je pogodila ta neravnopravnost među spolovima. Eto, kolegica veže kosu u rep i nema onog tko to nije prenio i komentirao. Baš sad razmišljam da pustim kosu pa da jednom i ja svežem rep”, izjavio je voditelj.

Naglasio je kako je  nevjerojatna ta želja i neiscrpna energija koja se troši na vrijeđanje i omalovažavanje iza skrivenog imena na društvenim mrežama.

“No ako su neki nakon takvog negativnog komentara bili sretniji, meni je drago da smo im život učinili barem malo ljepšim. Jer dobro je činiti dobro“, pojašnjava Golubić.

Podjsetimo, Pinčić se našla na meti kritika nakon što je emisiju “Dobro jutro, Hrvatska” vodila u ležernoj odjevnoj kombinaciji, a kosu je svezala u rep.

Na društvenim mrežama gledatelji su se potom pitali tko je uopće Doris pustio da takva vodi emisiju, a već je drugi dan Doris “zasjala” u crvenom odijelu, cipelama na petu i raspuštenoj kosi.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});