fbpx

I tajice mogu biti elegantne! Pogledaj kako ih je ova prolaznica napravila adutom outfita

Autor: dnevno.ba

Ponekad možda biramo chic izlged iznad udobnosti, ali kada su u pitanju tajice to ne mora biti tako Ako si do sada ovaj vječan komad kombinirala uz sasvim ležerne ili sportske kombinacije, jedna prolaznica bi te mogla razuvjeriti Njezino stylish i seksipilno izdanje je zaista vrijedno pažnje, ali i toga da pronađemo slične komade koji bi te mogli inspirirati  Tko u ormaru ima tajice? Sigurni smo da bismo vidjele puno ruku u zraku, ali ako si mislila da je ova udobna odjeća rezervirana samo opuštene odjevne kombinacije u kojima ćeš skočiti na kvartovsku kavu, u shopping namirnica ili nadopuniti svoja sportska izdanja, mogla bi se prevariti. Sve više celebova na ulice izlazi u tajicama dajući im priliku da budu glamurozne i seksi i to kombinirajući ih uz sakoe i visoke potpetice!

Ovaj nešto drugačiji i hrabriji trend prošetala je prolaznica ulicama metropole. Za kombinaciju koja je privlačila poglede izabrala je upečatljive ljubičaste tajice i bijeli sako ispod kojeg je obukla crni top. Crne su joj bile i sandale koje se vežu oko gležnja , a nakit jednostavan – tek decentne zlatne ogrlice. Sunčane naočale i torbicu u cjelinu je povezala odabirom iste boje ovih dodataka.

Odvažan outfit dolaskom hladnijih dana može se lako nositi – uz jesensku topliju obuću ili uz dodatak kaputa, piše 24sata.hr.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI