fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Igor Kojić objavio zanimljivu fotografiju kojom se osvrnuo na navodne probleme u braku sa Severinom

Autor: dnevno.ba

Dok Severina šuti o navodnim problemima o braku s Igorom Kojićem i ne očituje se javno, o čemu su se mediji u susjednoj nam Srbiji naveliko raspisali u posljednje vrijeme, on se odlučio ipak oglasiti putem društvenih mreža i to na poprilično originalan i zanimljiv način.

Naime, Igor je na profilu na Instagramu objavio ilustraciju na kojoj pozira zagrljen sa Severinom, dok ih iz prikrajka promatra njezin bivši partner Milan Popović.

“Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora”, napisao je Igor i uz to objavio kultnu pjesmu Đorđa Balaševića “Namćor”, čiji najpoznatiji stihovi glase “Al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina”, koji su očito upućeni voljenoj mu Severini.

Čini se kako su Igoru dojadili natpisi u medijima o problemima sa suprugom pa je svima odlučio dati do znanja kako stvari stoje i što on misli o svemu, a pritom je pokazao da ga smisao za humor nije ostavio pa je dobro zabavio i nasmijao svoje pratitelje.

“Držite se”, “Volim što se volite”, “Ovo je top”, poručili su mu u komentarima.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});