fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

IMAJU MILIJUNE I MISLE DA SU NEDODIRLJIVI: Ronaldo, Tyson, Klasnić i bivši dečko Lane Banely bili su optuženi za silovanje, a malo ih je kasnije izbjeglo zatvorsku kaznu

Autor: 100posto.hr

MADRID - Imaš milijune na računu, ti si globalna zvijezda, super-star, tebi je sve dozvoljeno i ponekad, čini se, zaboraviš na granicu koja ipak - postoji. Djevojke su u ovim pričama jasno i glasno, navodno, tako stoji u optužnicama, rekle "ne", a brojni sportaši su ih ignorirali i nastavili "po svom"...

Povod je priča od prije čak devet godina, iz lipnja 2009. godine kada se Cristiano Ronaldo malo previše opustio u svjetskoj metropoli kocke. Tog 13. lipnja 2009. godine šarmirao je i osvojio Kathryn Mayorgu, koja je radila kao hostesa.

“Ispričao se. Poslije. Nakon što me je silovao”, otkrila je Amerikanka u intervjuu za njemački Der Spiegel.

Šutjela je godinama, dijelom i zato jer joj je s računa na Britanskim Djevičanskim Otocima “kapnulo” oko 300.000 eura, no sada, devet godina kasnije, mogla bi dobiti i zadovoljštinu na sudu.

“Zašto sam prihvatila novac? Pa bila sam u strahu od Ronaldove slave, a i nisam željela da mi se ime povlači po medijima”, rekla je.

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila djelo policiji unutar četiri godine. I počinitelj, u ovom slučaju Ronaldo, može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon – 10 godina.

“Kada smo sastavljali izvještaj, žrtva nije detektivima rekla lokaciju napada, niti im je opisala osumnjičenog. Napravljen je liječnički pregled napadnute.”, stoji u izvještaju policije u Las Vegasu.

Pritisak na Ronalda samo raste. A u sličnoj situaciji bili su i drugi brojni sportaši…

OPTUŽENI

Darren Sharper

Bivša NFL zvijezda bila je optužena za silovanje dvije djevojke u Kaliforniji, a bio je osumnjičen i za silovanja u Arizoni, Nevadi, Louisiani. Dobio je kaznu od čak 20 godina za ukupno čak 16 silovanja.

Mike Tyson

Na vrhuncu slave veliku grešku učinio je i Mike Tyson koji je silovao 18-godišnjakinju 1991. godine. Osuđen je na kraju na zatvorsku kaznu od šest godina, na kraju je odležao dvostruko manje.

Thomas Henderson

Ova NFL zvijezda je tijekom osamdesetih optužena za zavođenje i seksualno zlostavljanje 18-godišnjakinje tijekom “kokainskih orgija”. Odležao je dvije godine.

Eddie Johnson

Bivši NBA igrač poznat je po tome što je probio brojku od ukupno 100 uhićenja. Seksualno je zlostavljao djevojčicu od 12 godina i na kraju je završio u doživotnom zatvoru.

Mel Hall

Nekada popularna zvijezda baseballa i danas je u zatvoru i potencijalno pomilovanje za njega će se razmatrati tek 2031. godine kada će imati – 71 godinu. Zlostavljao je dvije djevojčice od 12 i 15 godina i sud nije imao milosti.

Mark Rogowski

Silovao je i ubio 22-godišnjakinju i osuđen je taj “skejter” na kaznu od 31 godine. On je sve zanijekao, te i dalje tvrdi da nije kriv.

Steven Lopez

Dvostruki olimpijski pobjednik, koji je jedno vrijeme bio dečko bivše hrvatske sportašice Lane Banely, optužen je ove godine za silovanje. Stevena je tužila Amber Means Randall koja tvrdi da ju je slavni sportaš drogirao i silovao. Poslije su se javile još neke…

ODBAČENE OPTUŽBE

Kobe Bryant

Bio je optužen za silovanje u Coloradu 2004. godine. Bila je podignuta optužnica, ali na kraju je slučaj u potpunosti odbačen.

Peyton Manning

Jedan od najomiljenijih sportaša svoje generacije. Sve do onog trenutka kada je stigla optužnica. Navodno je seksualno zlostavljao svog trenera 1996. godine, a na kraju je sve odbačeno jer ovaj nije shvatio da je zapravo u pitanju bila – “spačka”

Ivan Klasnić

U jednom trenutku njegov život je bio bajka, a u drugom – drama. Problemi s bubregom obilježili su mu život, supruga ga je napustila kada je navodno pronašla odjeću drugih žena u stanu u Manchesteru, a onda je, u jesen 2010. godine, stigla optužba da je silovao 17-godišnju djevojku. Nekoliko mjeseci kasnije oslobođen je optužbi.

https://youtu.be/ZlnnzzA47Yk

Autor: 100posto.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});