fbpx

Influencerica parkirala Lamborghini ispred crkve pa dobila kaznu. Iznenađenje je tek uslijedilo

Autor: Dnevno.ba

U Italiji se vožnja vozilima bez dozvole uskim i zbijenim ulicama starih gradskih središta, a naročito zaustavljanje na gradskim trgovima, strogo kažnjava.

U principu, za takve “manevre” vam nakon nekog vremena obavezno stiže “čestitka” na kućnu adresu jer vas je snimila kamera. Ili se pojave policajci koji vam na licu mjesta napišu kaznu, naročito ako je u pitanju sakralni objekt, piše Jutarnji list.

Upravo se to dogodilo poznatoj auto influencerici Supercar Blondie koja ima vojsku obožavatelja na svojim kanalima na društvenim mrežama i vrlo često upravo nju najvažniji svjetski proizvođači automobila prvu zovu kako bi predstavila najvažnije ekskluzivne novitete.

Tako se “SB” našla i u Italiji na poziv Lamborghinija kako bi predstavila njihov koncept električnog sportskog automobila budućnosti Terzo Millennio.

U videu možemo vidjeti influencericu kako otkriva automobil i objašnjava njegove karakteristike dizajna, međutim u jednom trenutku dolazi vozilo policije te je policajci obavještavaju kako je zabranjeno parkiranje na trgu ispred crkve.

Ona se ispričava, a policajci koji se “čude” kako automobil nema registarske oznake i bez obzira joj napišu kaznu koju su jednostavno postavili na vjetrobran, jer Terzo Millennio nema brisače.

OVDJE video pogledajte.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI