Internet gori! Svi komentiraju reakciju Mariah Carey na nastup Jennifer Lopez povodom Nove godine

Autor: dnevno.ba

Jennifer Lopez je za Novu godinu pjevala na praznom Times Squareu u New Yorku, a njezin se nastup prenosio na televiziji, no ovo izgleda nije dobro sjelo njenoj dugogodišnjoj suparnici Mariah Carey. Dok su Mariah tijekom novogodišnjeg dočeka intervjuirali voditelji Anderson Cooper i Andy Cohen, mnogi su zaključili da je pjevačica bila isprovocirana čuvši Jennifer Lopez u pozadini.

Mariah je Andyja pitala: ‘Što se događa u pozadini? Čujem glazbu’, praveći se da ne zna da Jennifer nastupa, što su mnogi protumačili kao da je Mariah Jennifer na neki način htjela poniziti. Doduše, glazba u pozadini je bila nejasna, no kako stvari ne bi otišle dalje, domaćini su brzo skrenuli pozornost pjevačice. ‘Da, zapravo imamo J. Lo. ovdje’, odgovorio je Andy, a zatim je odmah promijenio temu, pitavši Mariah da prokomentira suradnju s pjevačicom Arianom Grande.

Inače, ovo nije prva situacija u kojoj je Mariah potpuno izignorirala J.Lo. Jednom je prilikom novinar pitao Mariah što misli o Beyonce, na što je Mariah odgovorila riječima punim hvale. ‘Obožavam Beyonce. Beyonce je fabulozna! Mislim da je veliki tekstopisac, velika pjevačica… I veoma slatka osoba’, rekla je.  Potom su je upitali za J.Lo., a njen odgovor je bio: ‘Ne poznajem je’. Ovo je svima zvučalo suludo jer je J.Lo. tad već bila globalno poznata zvijezda, a bilo je toliko suludo da je ovaj odgovor do danas ostao zapamćen, istododno izazvaši žestoku napetost između obožavatelja dviju pjevačica, baš kao i u zadnjem slučaju.

Twitter je naime eksplodirao od rekacija na ovaj događaj, a jedaj od korisnika Twittera našalio se rekavši: ‘Sviđa mi se što MariahCarey još uvijek ne poznaje J Lo.’

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI