fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

IPAK SE NEĆE UDATI!? Jennifer Lopez: ‘Slomljenog sam srca jer smo imali velike planove’

Autor: dnevno.ba

Iako je Jennifer Lopez mjescima naporno radila na organizaciji svog vjenčanja za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, ono je zbog pandemije koronavirusa otkazano. Izgleda da lijepa Jen baš ima peh u ljubavi! Sada kada je napokon našla čovjeka za kojeg je uvjerena kako je on, nakon silnih ljubavnih brodoloma koje je doživjela, ipak pravi, ne može se udati za njega pa mediji postavljaju pitanje hoće li do ovog vjenčanja uopće doći i želi li se Jennifer uopće udati za Alexa. Na ova pitanja, slavna je glumica i pjevačica dala odgovor ‘Billboardu’, američkom tjedniku posvećenom glazbenoj industriji za koji se smatra da je jedan od najrelevantnijih i najnepristranijih izvora informacija o glazbenoj industriji.

Jen je tako za ovaj medij otkrila kako su joj svi planovi vezani uz vjenčanje na čekanju jer ne zna kako će situacija s koronavirusom, koja je u SAD-u i dalje prilično hektična, završiti. Uz vjenčanje su stali i mnogi njezini drugi planovi, ne samo za ovo ljeto, već i za čitavu sljedeću godinu, s čime se s jedne strane pomirila te se nada kako će sve biti bolje kada za to dođe vrijeme, a s druge strane je priznala kako je ipak razočarana i kako joj je srce slomljeno.

‘Malo sam slomljenog srca jer smo imali neke velike planove, ali i ja sam takva, znate što? Bog ima veći plan pa jednostavno moramo sačekati i vidjeti’, objasnila je pjevačica u svom prepoznatljivom optimističnom tonu prema kojem je jasno da se nema namjeru predati niti u ovoj situaciji.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});