fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Iris Radoš u Sarajevu predstavlja pjesmu koju je radila s Harijem Varešanovićem

Autor: N. Sarić / Dnevno.ba

SARAJEVO - Iris Radoš mlada je bh. glazbena nada, koja je u svijet glazbe ušla sa svega trinaest godina, a istakla se i nastupom na švedskoj inačici poznatog natjecanja „Idol“. Domaćoj publici Iris će se predstaviti debitantskim singlom „Sa osmijehom“, koji je nastao u suradnji s Harijem Varešanovićem i Nihadom Voloderom, koji potpisuju muziku i tekst.

Prvijenac pod mentorstvom velikog Harija Varešanovića, uz jedinstven vokal i izvedbu mlade pjevačice, svakako najavljuje veliki uspjeh i odličan početak jedne lijepe karijere u glazbi. Numera je ljubavnog karaktera i nosi lijepu poruku, kao što kažu i stihovi iz pjesme: „Šta god da se desi, ostani tu gdje jesi“.

Promocija pjesme „Sa osmijehom“ bit će upriličena u srijedu, 26. rujna u 15 sati u Pabu na Dolac Malti.

Iris Radoš je djevojka s velikim glasovnim mogućnostima, u što će se publika uskoro uvjeriti nakon što posluša njenu prvu pjesmu.

Rođena je u Švedskoj, a trenutno živi na relaciji Sarajevo- Švedska. Završila je srednju muzičku školu, a uz aktivno pjevanje svira i klavir.

Iris je veoma profesionalno obavila prvi dio rada na pjesmi, a to je snimanje u studiju NIVO Nihada Volodera. „Sa osmijehom“ je ekranizirana u Sarajevu u produkciji NIVO, a na snimanju spota mlada pjevačica je pokazala ozbiljnost i izuzetnu predanost.

“Jako sam zadovoljna i puno mi znači suradnja s Harijem i Nihadom na samom početku karijere. Kao mentor cijelog projekta Hari Varešanovic je bio veoma strog za vrijeme snimanja pjesme i zahtjevao je maksimum. Vjerujem da će se publici dopasti moj prvi singl. Nakon ovog singla, planiramo rad na mom albumu, a, također, pripremamo još nekoliko singlova koje ću predstaviti prije kompletnog muzičkog materijala” – kaže Iris Radoš.

Autor: N. Sarić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});