fbpx

Javila se i mlada sa bosanske svadbe godine i pazite što sada ona kaže!

Autor: Dnevno.ba

GRADAČAC - Ono što je jučer izgledalo urnebesno i zabavilo čitavu regiju, danas je dobilo svoj zbunjujući, ali ne toliko vedri nastavak. Odbjegla mlada s "fijasko" vjenčanja u Gradačcu, koja je navodno trudna napustila vlastitu svadbu, a svoga novopečenog supruga ostavila "kraćeg" za 5.500 maraka, odlučila je podijeliti svoju verziju događaja s javnošću...

Elda Mujčin je tako medijima, nakon što su je isti razapeli, ponudila istinu, ili barem ono što tvrdi da to je. Njome neće biti zadovoljan ni mladoženja Edin Huseljić, a još manje njegova obitelj.

“Jako mi je smiješno sve! Nije za žaliti, a nije ni za plakati, nego samo za smijati se. Mene uopće nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sljedeća: Ja nikakve novce nisam pokupila, niti pokušala pokupiti, ja novce nisam ni vidjela kako treba jer kako znate poslije kave ide kuma i još jedna s tablicom i tu se novci stavljaju, ja kavu dijelim. Kad se podijeli kava, onda se skupljaju novci. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo novce, kao njemu ide to, ja se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena, nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, miješali su se, nakon čega sam odmah izašla i vratima zalupila! Onda sam ušla nazad u restoran i sjela. Što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo na svadbu”, prenosi Blic riječi odbjegle nevjeste.

Podsjećamo, jučer se diljem regije pisalo kako je upravo mlada odlučila “kesu” prisvojiti sebi, pa je, nakon što je gostima po običaju podijelila kavu, ljutito salu napustila, ne želeći podijeliti “zarađeno” s vlastitim mužem.

“Sjedila sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k**ac i da idem slobodno jer nisam vrijedna tih para! Naravno, izašla sam iz restorana, sjedila ispred još jedan sat za što imam svjedoke gdje je i mladoženjina strana bila prisutna. Priču su dakle izmislili samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno novaca kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene sve svalili kako bi se ogradili od sramote”, zaključuje svoju ispovijest.

A kako planira riješiti situaciju u kojoj se našla? Sudski, naravno, jer drugoga načina ne vidi.

“Sad će sve ići preko suda. Da sam kriva, ne bih ga tužila” zaključuje.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI