fbpx
Foto: Darko Tomaš/Cropix

‘J*BEM VAM MAJKU SVIMA!’ Severina na sudu proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice

Autor: Dnevno.ba

Severina je na zagrebačkom sudu nepravomoćno proglašena krivom i kaznili su je novčano za prekršaj iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Radi se o slučaju vrijeđanja socijalnih radnica.

Kako neslužbeno doznaju 24sata, Severina je u obrani odbacila krivnju i ima pravo na žalbu. U čl. 17 prema kojem su kaznili Severinu piše: “Tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20 do 100 eura ili kaznom zatvora do 30 dana”.

Severina je prema optužnici vrijeđala socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb Maksimir na Valentinovo prošle godine. Centar za socijalnu skrb je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe. Pjevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalnu skrb te “verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu”. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala riječi u razgovoru s njom.

Socijalnu radnicu pjevačica je navodno pitala “s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku”, a socijalna radnica pokušala joj je objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene obitelji. Na sudu je socijalna radnica i navela sve što joj je pjevačica izgovorila.

– Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je**m vam majku svima, ovo je zaje*ano, zaje***** me već devet godina i sad je dosta – rekla je radnica na sudu, navodi 24 sata.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI