fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jedan od najseksi glumaca na svijetu šokirao priznanjem: ‘Gladovali smo nakon “Igre prijestolja”. Izazov je kad imate bebu i u dugovima ste’

Autor: dnevno.ba

Jason Momoa, koji je svjetsku slavu zadobio 2010. kada je angažiran u HBO-ovoj pupularnoj seriji ‘Igra prijestolja’, u svom najnovijem intervjuu za InStyle Magazine podijelio je detalje svog života koje ne bismo očekivali od nekoga tko je u središtu tolike medijske pozornosti, tko se bavi glumom već više od dva desetljeća i tko bi prema svemu sudeći trebao imati pozamašnu svotu novaca na računu. No,glumac je imao nekoliko teških priznanja tijekom intervjua, uključujući to da je imao jako težak život nakon što je glumio u spomenutoj seriji. Prema Momoi, život mu se drastično promijenio nakon što je u prvoj sezoni ubijen njegov lik Khal Drogo. Priznao je da mu je bilo teško, te da je bio slomljen i da je skoro umro od gladi zbog nedostatka novca.

‘Mislim, gladovali smo nakon ‘Igre prijestolja’. Vrlo  je izazovno kad imate dvije bebe i dužni ste na sve strane’, priznao je glumac za InStyle. Sljedećih nekoliko godina, nakon svog pojavljivanja u ‘Igri prijestolja’, u kojoj je glumio u 10 epizoda, teško je nalazio glumački posao. Srećom, pogodio je jackpot kad je regrutiran da glumi junaka Aquamana 2016. Ovo je za glumca bio veliki zaokret jer je značilo da će dobiti brutalan ugovor prema kojem će snimiti više filmova u kojima će on biti glavni lik.

Jason je također otkrio svoje osjećaje u svezi s nadolazećim filmom ‘Dune’, u kojem glumi glavnog lika, a koji ćemo moći gledati iduće godine. Izrazio je svoju nevjericu što je dio tako dobre postave da glumi bok uz bok imenima poput Josha Brolina i Javiera Bardema.  Također je rekao da je zahvalan na mogućnostima koje su mu se ukazale te je otkrio da je u potpunosti rezerviran do 2024. godine i više je nego sretan zbog toga što zna da sada svojoj obitelji može pružiti dobar život.

U intervjuu je podijelio i nekoliko drugih aspekata svog života pa je tako pričao o svom djetinjstvu na Havajima te kako je prošao težak put od ‘prognanika’ do življenja svog istinskog ‘ja’.  Podsjetimo, Momoa je rođen u Honoluluu na Havajima, ali je zbog rastave roditelja preselio u Iowu. U Norwalku je završio fakultet te se vratio na Havaje. S 19 godina postao je model, a 1999. počeo je glumiti i to u poznatoj seriji ‘Spasilačka služba’. 2005. upoznao je svoju buduću suprugu, također glumicu, Lisu Bonet s kojom se vjenčao 2017. godine te s njom ima kćer i sina.

U svakom slučaju, jedno je jasno – Jason Momoa prevalio je dug put od igranja kratkotrajnih likova u TV emisijama do stvaranja vlastitog brenda.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});