fbpx
Foto: Instagram

“JELENA KARLUZARS”: Najpraćenija žena sa zapadnog Balkana više nije mlada

Autor: dnevno.ba

Jelena Karleuša srpska je pjevačica i jedna od najvećih regionalnih zvijezda ovih prostora. Na Instagramu ju prati 2,3 milijuna pratitelja, a na YouTube ima 223 tisuće pretplatnika.

Nije novost da Jelena, kao i uostalom većina, uređuje svoje fotografije koje objavljuje, a uspoređujući s onim neretuširanim, moglo se primijetiti i kako ista nema baš savršeno tijelo, te više nije mlada kao nekad, a to su primijetili i drugi.

Naime, ova se pjevačica našla na “neslavnoj listi” TOP 10 influencera koji ne izgledaju onako kako se to doima putem društvenih mreža. Na popisu su se našli zbilja nevjerojatni primjeri, a mnogi od “uhvaćenih” influencera ostali su bez gotovo svih pratitelja nakon što su bili otkriveni.

Nesavršene žene u nesavršenom tijelu otkriva Charlay Chapair, no ono što ovu “analizu” čini još boljom je način na koji je izgovorila Jelenino ime, očito se vodeći po onome što joj piše na Instagram profilu pa je tako pjevačicu predstavila kao “Jelena Karluzars”, te ju je opisala kao “savršenu plavu Kim Kardashian”.

Dodala je kako je riječ o srpskoj pjevačici, pop i fashion ikoni,  te najpraćenijoj ženi sa zapadnog Balkana.

Zapanjila ju je razlika Jeleninin fotki na društvenim mrežama koje sama postavlja i one koje ju prikazuju točno kako izgleda uživo, te dodala kako Jelena “definitivno više nije mlada žena”, te kako razumije da bi željela imati mladolikiji izgled, no kako ipak pretjeruje.

“Luda stvar je što su neke zvijezde toliko velike da ih nikad nećete vidjeti izbliza kako bi vidjeli kako zapravo izgledaju”, dodala je Charlay koja je Karleušu smjestila na 9.mjesto svoje liste.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI