fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jennifer Aniston će otkriti sve detalje svog odnosa s Bradom Pittom! Evo kako će ih plasirati javnosti!

Autor: dnevno.ba

I dok su se mnogi tijekom kućne karantene žalili na to kako ne znaju na koji način iskoristiti vrijeme, Jennifer Aniston očito nema problema s tim. Ona je navodno ovaj period odlučila iskoristiti kako bi napisala knjigu o svojim bivšim vezama i brakovima, u kojoj će otkriti najsočnije detalje, ali i životne lekcije koje je naučila iz ovih odnosa. Tako bi u knjizi trebala progovoriti o svojim odnosima s glumcima Tateom Donovanom, Vinceom Vaughnom, Justinom Therouxom i svakako Bradom Pittom, pogotovo s obzirom na to da obožavatelje diljem svijeta i dalje strašno intrigira njihov odnos iako su se razveli još prije 15 godina.

Doduše, ovo ne znači da će Jenniferina knjiga izaći tako brzo jer i sama Jennifer zna kolika odgovornost leži na onima koji otkrivaju tuđe živote i koliko ovakvi memoari mogu povrijediti osobe koje se spominju u knjizi. Primjerice, kada je Jenniferina majka, također glumica, Nancy Dow izdala svoje memoare u kojima je opisala svoj odnos s Jennifer, Nancy i Jen nisu pričale gotovo čitavo desetljeće. No, kako je Jen s druge strane opće poznata kao osoba koja izuzetno pazi na tuđe emocije te je vrlo diskretna oko svoje intime, sigurni smo da će si dati vremena da kvalitetno napiše svoju knjigu. Čisto radi usporedbe, Demi Moore je svoje memoare pisala čak 10 godina pa je moguće da ćemo se morati načekati da saznamo više od ljubavnom životu Jennifer Aniston. Prijatelji ju svakako već godinama nagovaraju da se upusti u pisanje knjige koja će progovoriti o ovoj temi koja sve zanima, no kada će ista izaći još se ne zna. Ipak, jedno je sigurno – gotovo da nema osobe koja ne želi saznati sve o odnosu Brada Pitta i Jennifer Aniston, pogotovo iz razloga što je Jen uvijek jako tiha kada je riječ o njezinim prekidima. Dok se neki nakon svojih razvoda povlače po medijima godinama, Jen nije bila rječita kada se razvodila od Brada pa se nadamo da će u knjizi napokon otvoreno progovoriti o tome.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});