fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jennifer Aniston optužena da je razorila jedan od najslavnijih showbiz brakova, a samo se poljubila sa suprugom ove vamp ljepotice!

Autor: dnevno.ba

Nevina i mila Jennifer Aniston vječito se nalazi ni kriva ni dužna usred nekog ljubavnog trojca. Sada je pak prema pisanju mnogih tabloida pa tako i entertaintimes.coma, skoro uništila brak najpoznatijeg lezbijskog para na svijetu. Vamp plavuša, najpoznatija hrvatskoj publici iz serije ‘Ally McBeal’, Portia de Rossi navodno je odlučila prekinuti brak s drugom najslavnijom voditeljicom u povijesti nakon Oprah, Ellen DeGeneres prošle godine nakon što je voditeljica i komičarka poljubila Jennifer Aniston u usta.

Aniston se pojavila u emisiji ‘Ellen Show’ prošle godine, a ona i Ellen u jednom trenutku počele su razgovarati o kontroverznom radijskom voditelju Howardu Sternu. Zvijezda ‘Prijatelja’ i DeGeneres složile su se da je Stern zapravo jako draga i dobra osoba iako ga je oduvijek pratio imidž ‘zločestog djeteta medijskog svijeta’. Aniston je potom pitala DeGeneres kako je došlo do njezinog poljupca sa Sternom u ‘Ellen Showu’ jer su naravno svi bili šokirani što DeGeneres ljubi muškarca u usta, da bi potom DeGeneres glumicu pitala kada je zadnji put ona poljubila djevojku.

Bivša supruga Brada Pitta rekla je da inače ne ljubi djevojke u usta, nakon čega se DeGeneres nagnula naprijed u pokušaju da poljubi Aniston. Nakon što su se poljubile, Aniston je rekla da DeGeneres ima jako mekane usne. No, ova nevina i urnebesna interakcija postala je izvor nekoliko glasina.

Ubrzo nakon što su se Aniston i DeGeneres poljubile na televiziji, National Enquirer tvrdio je da je de Rossi bila ljubomorna i bijesna. Zvijezda serija ‘Ally McBeal’ i ‘Scandal’ navodno nije mogla trpjeti to što je DeGeneres neprestano pričala o Aniston nakon njihovog poljupca. Tada je izvor rekao tabloidu da ne bi bilo iznenađujuće ako se de Rossi odluči odvojiti od DeGeneres zbog toga.

Međutim, prošla je cijela godina, a de Rossi i DeGeneres i dalje su zajedno. Zapravo, nema znakova da se par razvodi, a inače je poznat po tome što ima jedan od najčvršćih brakova u showbizu.

Prema portalu koji se bavi raskrinkavanjem tračeva od slavnima Gossip Copu, poljubac Aniston i DeGeneres bio je samo zabavan susret dviju prijateljica. Ali to ne znači da je DeGeneres razvila simpatiju prema Aniston samo zato što su se poljubile. Gossip Cop također tvrdi da zvuči smiješno da će de Rossi prekinuti brak s DeGeneresom zbog poljupca učinjenog u zabavne svrhe. Uostalom, klikom na Twitter link ispod sami se možete uvjeriti koliko je poljubac bio nevin.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});